Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους (ισως ειναι λιγο offtopic.εαν ναι, ας μετακινηθει απο καποιον διαχειριστη)

ηθελα να ρωτησω το εξης, σε παλιο συστημα φιλου το οποιο αποτελειται απο

cpu: pentium 4 στα 3 ghz

2 gb ram

και gpu 64mb σερνεται το youtube υπαρχει περιπτωση να είναι απο την καρτα γραφικών???

ευχαριστω!!

Επεξ/σία από ckdodis
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει και η κάρτα αλλά πιο πιθανό είναι να φταίει ο browser σου, το δίκτυο, κάποιος ιός. Πολλά μπορούν να φταίνε. Δοκίμασε τον firefox !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το λειτουργικο μου ειναι windows xp pro sp3. δοκιμασα αναβαθμιση στους drivers της gpu και στον flash player αλλα τιποτα!!!

οταν δοκιμασα τον crome τα πραγματα εγιναν πολυ χειροτερα!!!οσο για το δυκτιο μου ειμαι wifi με μια ασυρματη καρτα δυκτιου!!!

καμια ιδεα?????

Δημοσ.

Κι εμένα πάντως ψιλοκολλάει στο youtube (χαρακτηριστικά pc στο cpu-z link στην υπογραφή), ακόμα και φρεσκοφορμαρισμένο. Έχω την εντύπωση πως το flash έχει παραβαρύνει πια, θα θες διπύρηνο και κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει acceleration για να μην υποφέρεις κάθε φορά που βλέπεις βίντεο.

Δημοσ.

Κανείς δεν βλέπω να αναφέρει ότι μπορεί να είναι και θέμα ISP ... Επίσης κανείς δεν αναφέρει και σε ποιες αναλύσεις κολλαει ...

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να αναβαθμίζεις πάντα flash player & Java...

Και φυσικά browser κτλ ...

Αν έχεις και αργό δίκτυο και ψιλοπαλιό hardware είναι δράμα... τα site αυτά έχουν παραβαρύνει ακόμα και για καλούς υπολογιστές :(

Δημοσ.

Φίλε μου, θα σε ξενερώσω λίγο..αλλά δεν πας πουθενά με 64mb κάρτα!

Βρες καμμια agp τουλάχιστον 256mb απο καμμια αγγελία να κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

Δεν είπες ποια είναι η κάρτα γραφικών σου αλλά πιστεύω ότι θα είναι κάποια geforce mx400 που είναι πλέον παρωχημένη και ούτε για youtube δεν αντέχει.

Όντως το flash έχει βαρύνει πολύ στις τελευταίες εκδόσεις, για να μην μιλήσω για html-5.

Κάνε μια προσπάθεια και με δεξί κλικ->ιδιότητες σε ένα βίντεο στο youtube πήγαινε στις ρυθμίσεις γραφικών και απενεργοποίησε την επιτάχυνση γραφικών μήπως και βελτιωθεί αλλά φοβάμαι ότι θα χρειαστείς αλλαγή κάρτας και δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεις agp κάρτα γραφικών.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα, το youtube δεν φορτώνει τα βίντεο κανονικά, φορτώνει μέχρι την μέση και στάματα. αν ανοίξω αλό παράθυρο και τρέξω Καπίο site, τότε θα αρχιζι να φορτώνει και το youtube. χρησιμοποιώ το firefox. ενώ στο IE τρέχει κανονικά. τι λέτε να φταίει

• 9 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...