Millennium Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τι θα γινει σε 6 μηνες?Δεν θα βγει καμμια καινουρια εμπορικη μηχανη γραφικων αποσο ξερω... Η κατασταση δεν αναμενεται να αλλαξει και πολυ μεχρι να ρθουν οι επομενες κονσολες.Και ουτε τοτε θα γινει κατι συνταρακτικο,τουλαχιστον στις αρχες. Δεν λεω οτι η προσφορα δεν ειναι καλη ετσι?
zacharias99 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τι θα γινει σε 6 μηνες?Δεν θα βγει καμμια καινουρια εμπορικη μηχανη γραφικων αποσο ξερω... Η κατασταση δεν αναμενεται να αλλαξει και πολυ μεχρι να ρθουν οι επομενες κονσολες.Και ουτε τοτε θα γινει κατι συνταρακτικο,τουλαχιστον στις αρχες. Δεν λεω οτι η προσφορα δεν ειναι καλη ετσι? Φίλε μου Millenium, Το σχόλιο μου δε βασίζεται σε κάτι χειροπιαστό που να έχω διαβάσει και βασίζεται απλά σε μια εκτίμηση Πάντως ενθαρρυντικό το μήνυμά σου γιατί παράγγειλα και εγώ πριν μια βδομάδα μια gtx 660 στα 200 ευρό και απ'ότι φαίνεται θα με κρατήσει αρκετό καιρό Up to date!! Αν όμως σε 6 μήνες είναι άχρηστη η GPU μου θα σε βάλω να μου την αλλάξεις Καλημέρα παίδες!!! 1
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Ωραία τα λέτε ρε παιδιά...αλλά πραγματικά με προβληματίζετε με τις απόψεις σας και τα benches.Ποια να πάρω? GTX 670 - 7970 ή GTX 680 ? ? Αν την βρεις να την πάρεις.. http://www.bytheway.gr/archive/index.php/t-63442.html
Millennium Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μου Millenium, Το σχόλιο μου δε βασίζεται σε κάτι χειροπιαστό που να έχω διαβάσει και βασίζεται απλά σε μια εκτίμηση Πάντως ενθαρρυντικό το μήνυμά σου γιατί παράγγειλα και εγώ πριν μια βδομάδα μια gtx 660 στα 200 ευρό και απ'ότι φαίνεται θα με κρατήσει αρκετό καιρό Up to date!! Αν όμως σε 6 μήνες είναι άχρηστη η GPU μου θα σε βάλω να μου την αλλάξεις Καλημέρα παίδες!!! Μεσα... 1
XMorsX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Αν την βρεις να την πάρεις.. http://www.bytheway....hp/t-63442.html Oριστε η καρτα: http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=160474&category_id=245&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29 Κοστιζει όμως 435 ευρω. Δεν ξερω αν με τους καινουριους Catalyst 12.11 συνεχιζει να υπερεχει της απλης 7970. Και απευθυνεται κυριως στον εμπειρο overclocker.
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Έβγαλε κ η nVidia 28% + αν θυμάμαι καλά στο black ops II μπες nvidia beta κ δες τα λέει αναλυτικά.
XMorsX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Έβγαλε κ η nVidia 28% + αν θυμάμαι καλά στο black ops II μπες nvidia beta κ δες τα λέει αναλυτικά. Ειδα για το black ops, αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι βγαζει καλο framerate και με τις πιο αδυναμες καρτες. Περιμενω να δω απαιτητικα benchmarks που θα ζορισουν τις high-end καρτες για να δω την συμπεριφορα τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα