mellodos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εγώ το hardocp το γούσταρα μόνο όταν εκθείαζε την 680 στο launch. Βέβαια και είναι stock οι 680 ανεξάρτητα που κάθε κομμάτι λόγω διαφορετικής θερμικής συμπεριφοράς κάνει autoboost όπου του γκ@....σει.... Και βέβαια είναι άδικος ο κόσμος που άφησε να βγει η 7970 στο ghz μαζί με τους 12.11. Επίσης κοιτάχτε τι ανακρίβειες γράφει πάλι το hardocp σε χθεσινό review εδω. Τόσο ξύλο πια αυτή η 680 ? Ερασιτέχνες ,ψεύτες, χάλια!!!
XMorsX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ενα συνηθισμενο pattern που παρατηρειται σε πολλα benchmarks δειχνει τις nVidia καρτες μπροστα στα fps στα μη απαιτητικα games (οπως το CoD παραπανω), ενω στα απαιτητικα benchmarks με υψηλες τιμες AA και AF που εχουν και σημασια περνoυν μπροστα οι ΑΜD. Φυσικα αυτο δεν ειναι απολυτο. Και saiz μην ενθουσιαζεσαι τοσο, λιγη περισσοτερη αντικειμενικοτητα δε βλαπτει. Οντως ειναι πιο ντελικατη η 690, αλλα εχεις εσυ καμια 7990 και ξερεις αν οντως χρειαζεσαι δραμαμινες? Και ναι η διαφορα στις επιδοσεις στα 1080p υπερ της 7970 σε σχεση με την 670 ειναι μικρη και ασημαντη, αλλα και η διαφορα στην καταναλωση ρευματος και στις θερμοκρασιες ειναι μικρη. Εμενα παγια τακτικη μου ειναι να αγοραζω την ταχυτερη καρτα οταν μιλαμε για ιδιο κοστος. Αν αυτη ειναι και η πολιτικη του tοpic starter τοτε η 7970 ειναι η απαντηση.
Bigi444444 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Όποια και να πάρει θα τον υπερ καλύψει.Και ούτε που πρόκειται να αντιληφθεί διαφορά σε επιδόσεις συνολικά.Αλλού κερδίζει η μια αλλού η άλλη.Εγώ θα του έλεγα να διαλέξει κυρίως με βάση την τιμή και τα γούστα του σε εταιρείες, απλά. 2
saiz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ακου που σου λεω μαπα 7990 ολη ιστορια εχει καταμπερδευτει με την ghz(λες και θα παρω στοκ 680/670) και τους 12,11 και το bf3 πρην και τωρα δηλαδη πευτει πολυ ξυλο απο την 680στοκ στην 7970στοκ ενα metro 2033,Aliens vs predetor. την σωζει αλλα αντε τωρα ψαχνε drivers review και παει λεγοντας η διαφορες παραμενουν μικρες αυτων 670/7970/680 αναλυεις τι θελεις και περνεις και σιγουρα δεν αγοραζεις με μονο γνωμονα το +- 50e οταν ειναι να δωσεις 400+euro
Bimmermeister Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ωραία τα λέτε ρε παιδιά...αλλά πραγματικά με προβληματίζετε με τις απόψεις σας και τα benches.Ποια να πάρω? GTX 670 - 7970 ή GTX 680 ? ?
XMorsX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Οχι την 680, πολυ ακριβη για αυτα που προσφερει. Η 7970 προσφερει τις καλυτερες επιδοσεις για την τιμη της, αλλα και την 670 να προτιμησεις παλι ευχαριστημενος θα μεινεις, ειναι και αυτη πολυ καλη καρτα αλλα δυστυχως οχι αρκετα ανταγωνιστικη απεναντι στην 7970 λογω τιμης, επρεπε να ειναι φθηνοτερη. 8
saiz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ωραία τα λέτε ρε παιδιά...αλλά πραγματικά με προβληματίζετε με τις απόψεις σας και τα benches.Ποια να πάρω? GTX 670 - 7970 ή GTX 680 ? ? απο μενα 670 και αν εχεις χρημα 680 μην ασχολεισε με την κουμουστα 7970
panos9553 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 απο μενα 670 και αν εχεις χρημα 680 μην ασχολεισε με την κουμουστα 7970 Απο την στιγμη που εισαι τοσο fanboy πως περιμενεις να σε παρουν οι αλλοι στα σοβαρα?Για σενα παρε οτι θες..ασε τους αλλους ομως να αγοραζουν με δικα τους κριτηρια.. 2
saiz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Απο την στιγμη που εισαι τοσο fanboy πως περιμενεις να σε παρουν οι αλλοι στα σοβαρα?Για σενα παρε οτι θες..ασε τους αλλους ομως να αγοραζουν με δικα τους κριτηρια.. σου εχω αναλυσει την αποψη μου 150φορες τα δικα σου κριτιρια ειναι να παρουμε ολοι amd και αν η μια καρτα βγαζει 1fps παραπανω απο την αλλη η ειναι 1 euro πιο κατω(δεν εχει και τιποτα αλλο να μας δειξει η ατι)μην παιρνεις κασμο στον λαιμο σου
panos9553 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 σου εχω αναλυσει την αποψη μου 150φορες τα δικα σου κριτιρια ειναι να παρουμε ολοι amd και αν η μια καρτα βγαζει 1fps παραπανω απο την αλλη η ειναι 1 euro πιο κατω(δεν εχει και τιποτα αλλο να μας δειξει η ατι)μην παιρνεις κασμο στον λαιμο σου Καταρχας αυτη ειναι η δευτερη φορα που μου απαντας και εγω σε κανενα σημειο δεν υποστηριξα καμια εταιρια.Εμενα μου αρεσει ο ανταγωνισμος amd και nvidia ωστε να παιρνω καλες καρτες σε καλες τιμες αναλογα την εποχη φυσικα. Εσενα σου αρεσει να παιρνεις nvidia οτι και να γινει.Δικο σου προβλημα ομως αυτο.Οταν ομως προτινεις κατι να εισαι αντικειμενικος γιατι δεν βαζεις εσυ χρηματα απο την τσεπη σου. 1
XMorsX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Οχι την 680, πολυ ακριβη για αυτα που προσφερει. Η 7970 προσφερει τις καλυτερες επιδοσεις για την τιμη της, αλλα και την 670 να προτιμησεις παλι ευχαριστημενος θα μεινεις, ειναι και αυτη πολυ καλη καρτα αλλα δυστυχως οχι αρκετα ανταγωνιστικη απεναντι στην 7970 λογω τιμης, επρεπε να ειναι φθηνοτερη. Να σημειωσω οτι αναφερομαι στην απλη 7970, η GHz edition παρολο που προσφερεται σε πιο ανταγωνιστικη τιμη απο την 680 και προσφερει παρομοιες επιδόσεις, αρχιζει συνηθως απο τα 450 ευρω, οποτε ειναι και αυτη ασυμφορη. Αυτην: http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=25537&catid=48 εχω στο νου μου οταν λεω καλη αναλογια κοστους / αποδοσης.
zacharias99 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μου γιατί δεν παίρνεις αυτήν εδώ http://www.insomnia.gr/topic/465359-sapphire-7950-dual-x-edition-265e-amazonfr/ να σου μείνουν και τα λεφτάκια και να τα επενδύσεις σε κάτι άλλο του γούστου σου!!! Οι επιδόσεις ούτως η άλλος δεν έχουν τρελές διαφορές!!! Και να σου πω και κάτι άλλο?? Σε 6 μήνες ίσως καμία από αυτές να μην παίζει τα τότε HIGH END παιχνίδια στα MAX settings, άρα θα θέλεις πάλι κάτι παραπάνω Ξέρω λίγο άκυρο το σχόλιό μου, αλλά βλέπω αυτή τη προσφορά και πιστεύω ότι αξίζει και θα σε υπερκαλύψει... Καλή συνέχεια 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα