Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια αξίζει περισσότερο με κύριο γνώμονα επιδόσεις/κόστος?

Απ'ότι είδα σε μερικά benchmarks η GTX 670 είναι παντού μπροστά από την 7970.Μη μου πείτε για GHz Edition κλπ...πάνω από 400 ευρώ δεν ξεφεύγει το budget μου.

Θα παίζω σε ανάλυση 1920X1080 και θα συνεργάζεται η καρτούλα με Sandy Bridge 3770K.

Επίσης,το τροφοδοτικό που προτείνετε παντού στα 62 ευρώ της XFX με καλύπτει?Είναι 80 plus?

Δημοσ.

Η 7970 ειναι μπροστα απο την 670 σχεδον σε καθε παιχνιδι. Κατα πασα πιθανοτητα θα εβλεπες benchmarks πριν την κυκλοφορια των Catalyst 11.12, που και τοτε η 7970 ηταν συνολικα λιγο δυνατοτερη. Πλεον δεν υπαρχει συγκριση. Δεδομενου οτι βρισκονται και στην ιδια τιμη, η 7970 αποτελει την καλυτερη επιλογη.

Ενδεικτικο benchmark απο το nVidia friendly BF3 (σε αλλα παιχνιδια η διαφορα υπερ των 7970-7870 ειναι μεγαλυτερη):

51047.png

Μια ακομη παρατηρηση ειναι οτι δεν χρειαζεσαι 7970/670 για 1080p gaming, και οι 660/7870 ειναι αρκετες.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε,σίγουρα και οι 660/7870 είναι αρκετές για FHD gaming,αλλά είχα την 5970 πιο πριν και θέλω να πάρω κάτι ισάξιο/ελαφρώς πιο γρήγορο και πιστεύω ότι η GTX 670 είναι αυτό που πραγματικά χρειάζομαι γιατί εκτός από τις φοβερές επιδόσεις,έχει και πάρα πολύ μικρή κατανάλωση ενέργειας για τις επιδόσεις της,λόγω μικρότερης αρχιτεκτονικής.

Για τα Windows 8 υπάρχει καλή υποστήριξη στους drivers της GTX 670?

Δημοσ.

Εγω πιστευω πως θα διαλεγα την 7970 δεδομενου πως εχει 3GB και οχι 2GB.Tα νεα παιχνιδια θα χρειαζονται μινιμουμ 2GB οποτε 7970 αφου ειναι και καλυτερες για παιχνιδια

Αξιζει να δωσεις παραπανω λεφτα σε θεμα καρτας,απο οτι βλεπω εχεις την 5970 τωρα μαζεψε λεφτα και παρε την 7970

Δημοσ.

εγω θα διαλεγα 670gtx ,physx,adaptive vsync,txxa, αφου θα δωσω τοσα λεφτα γιατι να λειπουν αυτα

+οτι καιει λιγοτερο με παρομοιες επιδωσεις ασε που αν δεν ανοιξει το turbo καιει ακομα λιγοτερο

Δημοσ.

Εχει 1GB ομως που σε παιχνιδια που θα βγουν το 13 δεν θα επαρκει

Φιλε τσεκαρε εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/104334-xfx-7970-black-edition/ νομιζω ειναι αρκετα καλη προταση,εχει εγγυηση και τα παντα απο ο,τι βλεπω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...