cheeta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα insomniacs, όπως λέει και το θέμα θέλω να χτίσω ένα πύργο για ένα φίλο με ταβάνι τα 500ευρώ. Η χρήση του υπολογιστή είναι για αναπαραγωγή - επεξεργασίας μουσικής, ταινίες, internet, εγγραφή μουσικής/ταινιών σε cd/dvd, skype αυτά κυρίως, παιχνίδια πολύ σπάνια εώς καθόλου. Τα μάνα απαιτητικά προγράμματα που θα χρησιμοποιεί είναι audacity και παραπλήσια του και το virτualdj. Υπάρχουν: Οθόνη: 17' LG FLATRON L1900R - BF και ηχεία. Θα χρειαστούμε: Πληκτρολόγιο,ποντίκι webcam και μια καλή κάρτα ήχου Η περιοχή που βρισκόμαστε είναι Δράμα και τα εξαρτήματα καλό θα ήταν να είναι από ένα κατάστημα. Τον πύργο θα τον χτίσω εγώ. Λειτουργικό θα βάλω τα windows 7 δεν χρειάζεται να συμπεριληφθεί στο πακέτο θα μου το στείλει ο θείος από Σικάγο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Δες αν θέλεις το παρακάτω + αυτήν την κάρτα: http://www.skroutz.g...traktor audio 2 To μπάτζετ είναι ήδη οριακό οπότε επέλεξε με βάση την τσέπη σου desktop set και webcam. 1
cheeta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση θα το κοιτάξω. Από ποιο κατάστημα είναι η σύνθεση;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Παράλειψη, δίκιο έχεις. visionstudio.gr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα