Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο iphone 4s που πηρα το μαιο εμφανισε στους 5-6 μηνες προβλημα στον ηχο απο τα notifications,στα video του youtube, στα video που τραβηξα εγω οποτε αποφασισα να το στειλω εφοσον ηταν εντοσ εγγυησης. το κινητο μου ηταν αγορασμενο απο το site της κινιτομανια ,τους πηρα λοιπον τηλεφωνο και εν ολιγοις απευθυνθηκα σε ενα καταστημα vodafone για να το στειλει στη arvato, επισημο service στην ελλαδα τησ apple. μετα απο 3 βδομαδες πηρα τηλ να δω τι εγινε και μου ειπαν οτι η συσκευη μου εχει βγει εκτοσ εγγυησης γιατι λειπει μια βιδα απο το εσωτερικο του κινητου, εχει γινει δηλαδη μη εξουσιοδοτημενη παρεμβαση στη συσκευη. Τους ειπα οτι αυτο ειναι παρανοικο και οτι δεν εχω πειραξει τη συσκευη μου ποτε , δεν ειχα λογο αλλωστε εφοσον ειχε εγγυηση αλλα γενικα ειναι σαν να μιλαω σε τοιχο.. Μου εστειλαν και φωτογραφιεσ.. Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη παρα τα απειρα τηλεφωνα.

Εγω μιλησα σημερα με εναν πωλητη απο το καταστημα τησ vodafone και τον παρακαλεσα να τους παρει τηλεφωνο και να τους πει οτι δεν δεχομαι αυτο που μου λενε και οτι θεωρω οτι αυτοι αφαιρεσαν τη βιδα για να γλιτωσουν την αντικατασταση, οτι θα στειλω μηνυμα στην apple στα κεντρικα στην ιρλανδια (εχω ηδη τη διευθυνση) , θα απευθυνθω στο ινστιτουτο καταναλωτη και τελος θα κινηθω νομικα.

post-251473-0-47153400-1352827494_thumb.jpg

Δημοσ.

χωρις να διαφωνω με την οπτικη του να την αφαιρεσαν για να αποφυγουν αντικατασταση η οποιαδηποτε αλλη επισκευη, μπορουμε να το δουμε και απο μια ακομα οπτικη...ποιος μου λεει εμενα/εσενα/οποιουδηποτε οτι καποιο ανηλικο κινεζακι δεν ξεχασε να βαλει αυτη τη βιδα και το κινητο βγηκε απο τη γραμμη παραγωγης ετσι;!;!

• Like 1
Δημοσ.

σε καθε περιπτωση ομως δεν ευθυνομαι εγω και δεν μπορει για την ελλειψη μιασ βιδας να μου αρνουνται την εγγυηση και να ισχυριζονται οτι το εχω πειραξει! ζητανε 480 ευρω για επισκευη!

Δημοσ.

περιμενω να δω τι θα μου πει ο υπαλληλος τησ vodafone , ο οποιος θα τουσ μετεφερε τις απο δω και περα ενεργειες μου μηπως και ιδρωσει το αυτι τους γιατι εχω διαβασει για παρομοια περιστατικα αλλιως απο αυριο ξεκιναω διαδικασιες...

Δημοσ.

μονο με τετοιες διαδικασιες ιδρωνει καπως το αυτι τους δυστυχως στην ελλαδα και κανουν το αυτονοητο.

Δημοσ.

θα παρω αυριο τηλεφωνο, μακαρι να πανε ολα καλα, ειμαι ενα μηνα χωρις το κινητο μου και ολο αυτο που συμβαινει ειναι τραγικο και απαραδεκτο... εκανα ποσα τηλεφωνα χθες σε vodafone, arvato, apple (η οποια εξυπηρετει για ολες τισ συσκευεσ εκτος iphone )και δεν εβγαλα ακρη...

Δημοσ.

οτι να ναι αυτη η arvato καλα απο βιδα το καταλαβαν δεν εχουν αυτοκολητα που κοβονται μολις καποιος ανοιξει την συσκευη. Σε δουλευουν κανονικα αυτα που σου λενε ειναι παπαριες

Δημοσ.

μιλησα με το παιδι απο τη vodafone,τους τα μετεφερε αυτα περι καταγγελιων αλλα και παλι ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι.. επισησ μου ειπε εμπιστευτικα οτι τελευταια οτι συσκευεσ τους στελνουν τις βγαζουν εκτος εγγυησης, οποτε αυριο θα παρω τηλ στο συνηγορο του καταναλωτη....... πφφφφφφ ελλαδα το μεγαλειο σου!

Δημοσ.

Δες τι κανουν να γλιτωσουν το πολυ 50 ευρω ( καθαρο κοστος ) επισκευη! Τραγικη η κατασταση.. Συλληπητηρια και καλο ξεμπερδεμα..

Δημοσ.

Σήμερα έστειλα με mail την καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή. Αυριο θα τους πάρω και τηλεφωνο να δω τι θα γίνει. ζήτησα να επιστρεψουν και τη συσκευη.. και βλέπουμε ... Ελπίζω να βγει κάτι.

Δημοσ.

Ελπίζω να βγει κάτι.

Σε αυτη την χωρα δεν μπορουν γινουν αλλα κι αλλα... αντε τωρα εσυ να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας... Λυπαμαι για την περιπτωση το διαβασα και εξοργιστηκα... Στις μερες οι επιχειρησεις στον βωμο του κερδους και των χρηματων θυσιαζουν τα παντα...

Καλη τυχη με την περιπτωση σου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...