Rod@X Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Έχω το backtrack 5 σε WMware workstation με 20 GB που τώρα δεν φτάνουν. Δοκίμασα μέσα από το Workstation και αύξησα το διαθέσιμο χώρο , αλλά δεν τον "βλέπει". Δοκίμασα με το το Gparted που το εγκατέστησα στο backtrack, αλλά δεν με αφήνει. Ευχαριστώ
h4ck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 μπορεις να φτιαξεις και αλλον δισκο και να τον κανεις mount
h4ck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 κλεισε το vm σου κανε properties στην vm σου πηγαινε hardware add HD κτλ Θα το βρεις πολυ ευκολο δεν εχω vmware τωρα μπροστα μου να στα πω ακριβως
Rod@X Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Αυτό το έχω κάνει και στην αρχή φαίνεται 40gb (εικόνα 1) αλλά όταν το ανοίγω με το gparted τα 20 επιπλέον που έχω εκχωρήσει φαίνονται ως unallocated space (εικόνα 2) και όταν προσπαθώ να κάνω resize η εντολή φαίνεται απενεργοποιημένη (εικόνα 3)
h4ck Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 γιατι χρησιμοποιεις gparted? φτιαχνες virtual hard disk Ιmages απ την αρχη και εισαι κομπλε
Rod@X Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 γιατι χρησιμοποιεις gparted? φτιαχνες virtual hard disk Ιmages απ την αρχη και εισαι κομπλε Κάπου στο Google το βρήκα και το δοκίμασα , αλλά και να τσεκάρω γιατί συνεχίζει και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει ελεύθερο χώρο ενώ το έχω αυξήσει σε 40 από 20 που ήταν όπως μου είπες.. Με το Gparted φαίνεται ότι τον έχει σαν ξεχωριστό διαμέρισμα!Δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν ένα δίσκο.
TheELF Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Αυτό το έχω κάνει και στην αρχή φαίνεται 40gb (εικόνα 1) αλλά όταν το ανοίγω με το gparted τα 20 επιπλέον που έχω εκχωρήσει φαίνονται ως unallocated space (εικόνα 2) και όταν προσπαθώ να κάνω resize η εντολή φαίνεται απενεργοποιημένη (εικόνα 3) Κάνε εκκίνηση με livecd και τρέξε το gparted,μπορεί επειδή είναι mounted να μην μπορεί να το αλλάξει.
Rod@X Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 me live cd του backtrack εννοείς και να τρέξω το gparted από αυτό και μεσα από το vmachine?
TheELF Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ότι βρεις Livecd, και ubuntu και backtrack δεν έχεις σημασία, αρκεί να τρέχει το gparted,ναι μέσα στο vm αλλά εκκίνηση από το live όχι από τον δίσκο.
Rod@X Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχώς δεν τα καταφέρνω. Υπάρχει κανένα αναλυτικό-κατανοητό tutorial? Έψαξα αλλά ότι βρήκα , δεν βοήθησε.
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Κατέβασε το gparted σε iso http://gparted.sourceforge.net/download.php σύνδεσε το στο vm πριν ξεκινήσει, έχε και το conect on startup (στο player τουλάχιστον έτσι είναι),πατώντας το F2 στην αρχή μπορείς να μπεις στο bios πρέπει να είσαι πάρα πολύ γρήγορος αφού περνάει σφαίρα,άλλαξε από εκεί να ξεκινάει πρώτα από το cd,μετά αυτόματα θα ξεκινήσει το gparted από εκεί και πέρα το ίδια δοκίμασε να κάνεις resize.
Rod@X Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τώρα κατάλαβα. Μόλις κατάφερα να κάνω mount to gparted ....και ελπίζω αργότερα να μπορεσω (προλάβω) να μπω με το F2 στο bios. 4-5 φορές που το έκανα δεν το προλαβαινω To F2 το παταω πριν το startx η μετα? Δοκιμασα και τα δυο αλλα δεν βλεπω τιποτα! Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα