pafel82 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα,εχω ενα προβλημα και δε ξερω τι φταιει και πως να το αντιμετωπισω,πηρα χθες το ideos x5 pro μου μετα απο σερβις λογω προβληματος και ηταν στην εκδοση 2.2,κατεβασα την επισημη 2.3.5 και εκανα update αλλα απο τοτε δε δουλευει το wifi του κινητου.κατεβασα και μια επισημη ics απο το site της huawei μηπως στο καινουργιο λογισμικο διορθωνοταν το προβλημα αλλα δε κανει update με τιποτα..........δε ξερω αν καποιο γνωριζει για να βοηθησει η του εχει τυχει κατι αναλογο,ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pafel82 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 problem solved............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Simon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Φιλε μου πως το ελυσες το προβλημα? Γτ προσπαθω ολο το απογευμα και εχω και γω προβλημα με το wifi.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα