enterhere Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Αγόρασα και εγώ με 16,60€. Δεν κατέβασα και δεν εγκατέστησα το πρόγραμμα επειδή έχω ήδη το ESET και δεν έχει λήξει η άδεια του. Μπορώ να κατεβάσω αργότερα το Norton και να το εγκαταστήσω, γιατί δεν μου δίνει επιλογή να το κατεβάσω σαν αρχείο και να μην κάνω εγκατάσταση; Ευχαριστώ για την πληροφορία nek4d. 1
nek4d Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Γνωρίζει κάποιος πόσο στοιχίζει η ετήσια συνδρομή; Δηλαδή, εάν δεν καταργήσω την ανανέωση, πόσο θα χρεωθώ του χρόνου; tip: Οταν ειναι να ληξει θα το αφησεις απληρωτο ωστε να σου στειλουν καποια καλυτερη προσφορα απο τα 60 που ζητανε κανονικα. Ειδωμεν τοτε βεβαιως για οτι καλυτερο. Αγόρασα και εγώ με 16,60€. Δεν κατέβασα και δεν εγκατέστησα το πρόγραμμα επειδή έχω ήδη το ESET και δεν έχει λήξει η άδεια του. Μπορώ να κατεβάσω αργότερα το Norton και να το εγκαταστήσω, γιατί δεν μου δίνει επιλογή να το κατεβάσω σαν αρχείο και να μην κάνω εγκατάσταση; Ευχαριστώ για την πληροφορία nek4d. Να'σαι καλα φιλε. Μην το κατεβασεις καθολου τωρα γιατι μπορει να το αφησεις να κανει εγκατασταση και θα τσιμπησει το κλειδι αυτοματα και θα αρχισει να μετρα την συνδρομη. Οταν και οποτε θελησεις την εγκατασταση, μπες στον λογαριασμο σου (βλεπε αρχικο post) και κανε download απο τις αδειες σου. 1
makfil Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 tip: Οταν ειναι να ληξει θα το αφησεις απληρωτο ωστε να σου στειλουν καποια καλυτερη προσφορα απο τα 60 που ζητανε κανονικα. Ειδωμεν τοτε βεβαιως για οτι καλυτερο. Να'σαι καλα φιλε. Μην το κατεβασεις καθολου τωρα γιατι μπορει να το αφησεις να κανει εγκατασταση και θα τσιμπησει το κλειδι αυτοματα και θα αρχισει να μετρα την συνδρομη. Οταν και οποτε θελησεις την εγκατασταση, μπες στον λογαριασμο σου (βλεπε αρχικο post) και κανε download απο τις αδειες σου. Ευχαριστώ για την πληροφορία σχετικά με τη συνδρομή. Θα δούμε μέχρι τότε. Σε ότι αφορά στο άλλο θέμα θα καταθέσω τη δική μου εμπειρία, ώστε να βοηθηθεί όποιος έχει όμοια περίπτωση. Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο post, όταν συνδέθηκα με τη Symantec υπήρχε η επιλογή Download και έτσι προχώρησα και στο επόμενο στάδιο της εγκατάστασης, Ευτυχώς, το eset που έχω με ρώτησε αν θέλω να επικοινωνήσει το εγκατεστημένο ήδη πρόγραμμα με τη Symantec για να κάνει activation. Δεν επέτρεψα αυτή την επικοινωνία και όταν άνοια το λογαριασμό μου στη Symantec διαπίστωσα ότι αφενός ανέφερε ότι έχω 3 άδειες που δεν έχουν ενεργοποιηθεί αφετέρου έχει κουμπί για Download. Χθες άφησα έτσι τα πράγματα και σήμερα όταν άνοιξα το pc εμφανίστηκε μερικές φορές το eset ρωτώντας εάν επιτρέπω την επικοινωνία του Norton με τη Symantec και φυσικά αρνήθηκα. Όταν αργότερα άνοιξα το Outlook εμφανίστηκε κάρτα του Norton που ζητούσε ενεργοποίηση και φυσικά την έκλεισα αλλά διαπίστωσα ότι πρέπει να είχε μπλοκάρει την επικοινωνία του Outlook με τους παρόχους μου και δεν ερχόντουσαν μηνύματα. Αποφάσισα να απεγκαταστήσω το Norton και όταν με ρώτησε εάν θέλω να κρατήσει τις ρυθμίσεις μου (ποιές άραγε αφού δεν το είχα ανοίξει μετά τις εγκατάσταση) απάντησα αρνητικά και έφυγε τελείως. Από εκείνη την ώρα δεν έχω καμία ενόχληση πλέον και έτσι θα το ενεργοποιήσω όταν λήξει το eset. 1
buuren Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια τωρα το ειδα γμτ. Χθες δεν μπηκα στις προσφορες... Φτουυυυυυυυυ... Κανενα κλειδακι και για μενα ρε παιδια....Περισσευει?
alextrela172 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Βεβαια παιζει ακομα η προσφορα για τα 19 δολαρια,αλλα εχω ηδη το κλασικο κολπο που το επεκτεινει στους 2 μηνες,το ξαναβαζω απο την αρχη οταν ληξη και παλι 2 μηνες και ξανα το ιδιο καθε φορα. Σχεδον Τζαμπα ειναι τα 19 ευρω αλλα προτιμω πραγματικα τζαμπα
buuren Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Βεβαια παιζει ακομα η προσφορα για τα 19 δολαρια,αλλα εχω ηδη το κλασικο κολπο που το επεκτεινει στους 2 μηνες,το ξαναβαζω απο την αρχη οταν ληξη και παλι 2 μηνες και ξανα το ιδιο καθε φορα. Σχεδον Τζαμπα ειναι τα 19 ευρω αλλα προτιμω πραγματικα τζαμπα πες μας κι εμας...πες μας κι εμας...το κολπο.
nek4d Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Βεβαια παιζει ακομα η προσφορα για τα 19 δολαρια,αλλα εχω ηδη το κλασικο κολπο που το επεκτεινει στους 2 μηνες,το ξαναβαζω απο την αρχη οταν ληξη και παλι 2 μηνες και ξανα το ιδιο καθε φορα. Σχεδον Τζαμπα ειναι τα 19 ευρω αλλα προτιμω πραγματικα τζαμπα Δεν εχουν σχεση τα "κολπα" με τις επισημες προσφορες, οποτε δεν εχει νοημα καποια συγκριση. Με "κολπα" βρισκεις τα παντα, το ρισκο ομως δικο σου. Για εφαρμογες ασφαλειας, βαλε καλυτερα καποιο/α απο τα επισημα τελειως δωρεαν παρα καποιο σπασμενο, εκτος αν δεν σε ενδιαφερει η ασφαλεια
makfil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Επανέρχομαι στο θέμα αυτό γιατί μόλις σήμερα ανακάλυψα στα Ανεπιθύμητα το μήνυμα της Norton για την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής στα $57 περίπου (!!!), αν και το αγοράσαμε πέρυσι $4,99 (!!!), για 1 χρόνο. Θυμόμουν από πέρυσι τη συζήτηση.για την αυτόματη ανανέωση αλλά περίμενα ότι θα έπαιρνα έγκαιρα τη σχετική ειδοποίηση. Φυσικά, μπήκα στο σύστημα και απενεργοποίησα την αυτόματη ανανέωση και μάλιστα μ' αυτό το υπέρογκο κόστος. Στόχος αυτού του post είναι να ενημερωθούν όλοι όσοι αγόρασαν το NIS πέρυσι ή και μεταγενέστερα, ώστε να μην χρεωθούν την ανανέωση με αυτό το υπέρογκο ποσό, εάν, προφανώς,δεν τη θέλουν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα