agligoros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 αν αγορασω ακομη ενα,μπορω να το ενεργοποιησω μετα απο ενα χρονου,αφου ληξει το πρωτο;
makfil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Να'σαι καλα φιλε! (το κλειδι το παιρνεις και με email και το βλεπεις και στον norton λογαριασμο σου). Ισως να εχει και αλλους τροπους (εχω χρονια να πιασω norton στα χερια μου) αλλα απ'οτι διαπιστωσα στο παρον και τουλαχιστον αυτο σε καλυπτει: Οποτε θελησεις μπαινεις στον λογαριασμο σου και απο εκει κανεις download. Ενεργοποιει το κλειδι αυτοματα. edit: τωρα ειδα οτι το ξαναρωτησες την ωρα που εγραφα... Βλεπεις εικονιδιο κατω? Αν το email σου ειναι σωστο, σιγουρα θα ελαβες επιβεβαιωση. Δες στα spam, εμενα εκει ηταν Για μπες λιγο στον λογαριασμο σου και δες αν ενεργοποιηθηκε η μια απο τις 3 εγκαταστασεις. Αν ναι, δεν επρεπε να κανεις download και install γιατι "τραβαει" το κλειδι απο την αγορα. Επρεπε σκετο ή καθολου download τωρα και μετα απο τον λογαριασμο σου, οποτε θες. Οταν ενεργοποιειται η πρωτη εγκατασταση ξεκινα και η κοινη αντιστροφη μετρηση της συνδρομης για ολες τις εγκαταστασεις. Σ' ευχαριστώ και πάλι για τις πολλές και μεστές πληροφορίες. Έχεις δικιο, το μήνυμα βρισκόταν στα spam αλλά ήταν το ίδιο ακριβώς με αυτό που τύπωσα και φύλαξα όταν έκανα την αγορά, δηλαδή η απόδειξη αγοράς. Ακολούθησα τη συμβουλή σου, μπήκα στο λογαριασμό μου και είδα ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη, προφανώς γιατί, μέσω του eset που έχω ενεργό, αρνήθηκα το activation. Για το λόγο αυτό αναγράφει ότι έχω 3 διαθεσιμες εγκαταστάσεις!!! αν αγορασω ακομη ενα,μπορω να το ενεργοποιησω μετα απο ενα χρονου,αφου ληξει το πρωτο; Με βάση αυτά που γράφτηκαν παραπάνω αλλά και το δικό μου παράδειγμα, φαντάζομαι ότι μπορείς. 1
liakjim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Με τα κουπονια αυτα η τιμη διαμορφωνεται στα 19.99$ απο 39,99$ το οποιο κ παλι ειναι πολυ μικρο ποσο. Το 4$ δεν το βλεπω πλεον αλλα δεν πειραζει.
alexx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 εγω ενεργοποιησα μονο την 1 αδεια σημερα, για τις υπολοιπες 2 ο χρονος μετραει απο σημερα η απο οταν ενεργοποιηθουν?
agligoros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Με τα κουπονια αυτα η τιμη διαμορφωνεται στα 19.99$ απο 39,99$ το οποιο κ παλι ειναι πολυ μικρο ποσο. Το 4$ δεν το βλεπω πλεον αλλα δεν πειραζει. ποσο γραφει στο Qty ;
agligoros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 μολις τωρα εβαλα να αγορασω αλλα 2 (4,99$ το ενα)αλλα μου λεει κατι τριχες οτι δεν ταιριαζουν τα στοιχεια της καρτας... ή μου φαγε τα λεφτα(περιπου 60€)ή δεν μπορω να παραγειλω παραπανω απο ενα???WTF liakjim δες 4.99$ λεει
ms13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ποια? Εχω παραθεσει φωτο. Α ναι δεν την ειδα. Δεν ξερω σε εμενα εβγαζε αρχικα 19.98 και εβγαλα τα services, πηγε στα 9,99 και με τους κωδικους στα 4,99...
antgen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον nek4d,το πήρα με 4.99$ λίγο μετά που ποσταρε την προσφορά. Τώρα είμαι λίγο χαμένος στα settings του firewall(δεν το θελω στο auto) αλλα θα βγάλω άκρη. Thanks 1
makfil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Γνωρίζει κάποιος πόσο στοιχίζει η ετήσια συνδρομή; Δηλαδή, εάν δεν καταργήσω την ανανέωση, πόσο θα χρεωθώ του χρόνου;
injen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 και εμενα, δεν μπορω να καταλαβω πως το καταφερατε να λεει 5$
agligoros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 τωρα αλλαξε και σε μενα με mozilla 39,99$ me chrome 19.99$
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα