alexx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Το τσιμπισα και εγω. εχω χρονια να ασχοληθω με το νορτον αλλα διαβαζω καλα σχολια τωρα τελευταια και για 5$ ειναι σουπερ. Ασε που βαρεθηκα με το εσετ καθε λιγο να βαζω κλειδια!! Κουτι μου εκατσε!!!! 1
bobirakos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Στα 19,99 βγαζει με τα 2 κουπόνια. Που είναι τα 4 ευρώ?
rafm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον το διόρθωσαν. Ακολουθώ σωστά τα βήματα αλλά η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 19,99$ .Αρχική 39,99 και κάθε κουπόνι το υπολογίζει 10$. Το δοκίμασα σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές.Ο ένας με 7άρια κι ο άλλος με 8, αλλά το ίδιο αποτέλεσμα.
vaggos88 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 τι κανω λαθος και μου λεει 19,99? :S βαζω και τα δυο κουπονια και βγαζω και το "Norton Virus Removal Assurance"
makfil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Συγχαρητήρια στον topic starter. Το αγόρασα και εγώ (με $4,99), το κατέβασα και εγκαταστάθηκε αλλά δεν θέλω, προς το παρόν, να το ενεργοποιήσω και για το λόγο αυτό αρνήθηκα, μέσω του eset, να κάνει activation. Ότι κι εγώ.Το αγοράζεις και δεν το ενεργοποιείς.Μόλις λήξει το άλλο πατάς ανανέωση και βάζεις το κλειδί απ' το καινούριο που αγόρασες. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι που είναι το κλειδί που αναφέρεις, ώστε να το ενεργοποιήσω αργότερα; 1
nek4d Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Χαιρομαι που αξιοποιησατε αυτην την προσφορα! Και εγω εκανα την δουλεια μου με διαφορα δωρεαν κατα καιρους αλλα οι πληρωτεες σουιτες (ολων των εταιριων) προσφερουν καλυτερη και πληρεστερη καλυψη. Σε μερικους Η/Υ που δεν κανω οικονομικες συναλλαγες, εχω δοκιμασει και διαφορες cracked σουιτες, αλλα σε "ευαισθητα" μηχανηματα αυτη ειναι πολυ επικινδυνη πρακτικη. Οταν με 4 ευρω καλυπτεις 3 μηχανηματα με 'επωνυμη' πληρη λυση για 1 χρονο, εεε, δεν χρειαζεται πολυ σκεψη 7.49$ λεει Ετσι οπως ειπωθηκε, τα κουπονια ενα-ενα και apply. Εννοείς την πραγματική διεύθυνση και πόλη αλλά χώρα, οποιαδήποτε; Εγω εβαλα πραγματικη διευθυνση, δεν εχει πολυ σημασια βεβαια. Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ free antivirus όπως avast, avg κλπ και ποτέ δεν έτυχε να δοκιμάσω το norton internet security. Ποια είναι τα +/- του; Αξίζει να το βάλει κανείς (άσχετα από την προσφορά) ή είναι πολύ βαρύ και γονατίζει το σύστημα; Ναι, πλεον ειναι "ελαφρυ" και μαλιστα τα τελευταια χρονια, για να καταπολεμησει το κακο ονομα στο παρελθον, στην αρχικη οθονη δειχνει παντα την απασχοληση cpu! +/- θα τα βρειτε ετοιμα στα συγκριτικα μεγαλα reviews. Σε καθε περιπτωση, στα περισσοτερα τεστ, η norton αποσπα καλη θεση. Aφού γίνει η αγορά,μετά από το λογαριασμό αφήνει να αλλάξεις χώρα; Αυτο το σκεφτηκα αμεσως, αλλα θα το δοκιμασω σε κανα 6-μηνο, ωστε και σε τυχον 'στραβη', να δηλωσω "μετακομιση"
FiKiFiKi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ τον topic starter το τσίμπησα και εγώ 1
cris41 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Και εμενα 19.99$.......................... Και εψαχνα για Antivirus..
nek4d Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον το διόρθωσαν. Ακολουθώ σωστά τα βήματα αλλά η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 19,99$ .Αρχική 39,99 και κάθε κουπόνι το υπολογίζει 10$. Το δοκίμασα σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές.Ο ένας με 7άρια κι ο άλλος με 8, αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Ναι, το αλλαξαν! Πριν στο πρωτο link, εβγαζε 80% off, με τιμη στα 9,99 $, που με τα κουπονια πηγαινε 4,99 $. Οποιος προλαβε οντως...τρεχουν σε παγκοσμιο επιπεδο αυτες οι προσφορες και δεν κρατανε πολυ!
makfil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Επαναφέρω την ερώτηση που έκανα στο post # 20, σχετικά με το κλειδί ενεργοποίησης; Ρωτάω γιατί το εγκατεστημένο αλλά μη ενεργοποιημένο, ακόμη, Norton προσπαθεί να προστεθεί στον Firefox και γενικά συμπεριφέρεται σαν να λειτουργεί ήδη. Σημειωτέον ότι δεν έχει έρθει ακόμη μήνυμα επιβεβαιωτικό της Norton για την αγορά, όπως ενημέρωνε σε κάποια φάση της διαδικασίας. Οι υπόλοιποι που το αγόρασαν και το εγκατέστησαν πήραν μήνυμα;
nek4d Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Συγχαρητήρια στον topic starter. ... Αυτό που δεν κατάλαβα είναι που είναι το κλειδί που αναφέρεις, ώστε να το ενεργοποιήσω αργότερα; Να'σαι καλα φιλε! (το κλειδι το παιρνεις και με email και το βλεπεις και στον norton λογαριασμο σου). Ισως να εχει και αλλους τροπους (εχω χρονια να πιασω norton στα χερια μου) αλλα απ'οτι διαπιστωσα στο παρον και τουλαχιστον αυτο σε καλυπτει: Οποτε θελησεις μπαινεις στον λογαριασμο σου και απο εκει κανεις download. Ενεργοποιει το κλειδι αυτοματα. edit: τωρα ειδα οτι το ξαναρωτησες την ωρα που εγραφα... Βλεπεις εικονιδιο κατω? Αν το email σου ειναι σωστο, σιγουρα θα ελαβες επιβεβαιωση. Δες στα spam, εμενα εκει ηταν Για μπες λιγο στον λογαριασμο σου και δες αν ενεργοποιηθηκε η μια απο τις 3 εγκαταστασεις. Αν ναι, δεν επρεπε να κανεις download και install γιατι "τραβαει" το κλειδι απο την αγορα. Επρεπε σκετο ή καθολου download τωρα και μετα απο τον λογαριασμο σου, οποτε θες. Οταν ενεργοποιειται η πρωτη εγκατασταση ξεκινα και η κοινη αντιστροφη μετρηση της συνδρομης για ολες τις εγκαταστασεις. 1
viotos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 δεν το αλαξαν ρε παιδια ισχυει ακομα απλα κανεις remove την δευερη επιλογη που εχει με τα 8.99$ και μενει η πρωτη και μετα βαζεις το πρωτο κουπονι κανεις aply και μετα καπακι το δευτερο παλι aply και γινεται 4.99$ η τιμη μολις το εκανα αλλα η καρτα δεν ειχε υπολοιπο μεσα και το ακυρωσα
ReaperX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αυτό που δεν κατάλαβα είναι που είναι το κλειδί που αναφέρεις, ώστε να το ενεργοποιήσω αργότερα; Στο στέλνει σε email αλλά το έχει και στο account σου στη Symantec. Αυτο το σκεφτηκα αμεσως, αλλα θα το δοκιμασω σε κανα 6-μηνο, ωστε και σε τυχον 'στραβη', να δηλωσω "μετακομιση" Xώρα κρατάει μόνο στο billing information τελικά.Εγώ τα αφαίρεσα τελείως.Επιλογή γλώσσας είναι ελεύθερη.Εγώ επειδή είχα και πριν ελληνικό account δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και μου έβγαλε κανονικά και την τωρινή μου άδεια. Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου που μας γνωστοποίησες την προσφορά!! 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστω. Μολις αγορασα αλλες 3 αδειες στα 4 ευρω. Εισαι πρωτος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα