nek4d Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) edit: Τελειωσε η προσφορα σε λιγες ωρες, χτες 13/11/2012. Πλεον βγαζει αρχικη 40$ που γινεται 20$ με τα κουπονια, ητοι 16 κατι ευρω. --- Για οσους θα ηθελαν καλη προστασια (εχει και firewall) για τα νεα τους Windows 8 (και οχι μονο), παιζει η παρακατω προσφορα απο 80$ στα 5$! - Παραγγελια απο εδω> http://buy-static.no...v_freeware.html - Βγαλτε την επιλογη "Norton Virus Removal Assurance" - Βαλτε τα κουπονια: CPNPAL25NORTON και USNORTONTRUCK25 (τα βαζετε ενα-ενα και apply). Η τιμη παει στα 4,99$. Αγοραστε με πιστωτικη στην επομενη σελιδα. Ακολουθησα την διαδικασια επιτυχως. Αργοτερα θα κανω και την 1η εγκατασταση. (Επειδη επισημα ισχυει για Αμερικη κ λιγες ακομη χωρες, σαν χωρα εβαλα στην τυχη virgin islands us κ περασε μια χαρα). ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Norton θα κανει αυτοματη ανανεωση σε 1 ετος. Μπειτε στον λογαριασμο σας και απενεργοποιηστε την αυτοματη ανανεωση. Αν θελετε απο τωρα. www.myNortonAccount.com στο tab auto-renewal επιλεξτε turn off. Καλυπτει εως 3 εγκαταστασεις σε Η/Υ. Περισσοτερες πληροφοριες για το προιον: http://buy.norton.co...J5MDAxMDAwBigw/ Τα μειονεκτηματα του norton τα γνωριζω. Αλλα με 4 ευρω πληρης σουιτα μαζι με firewall για 3 Η/Υ, ειναι πολυ καλη περιπτωση Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2012 από nek4d 7
makfil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Συμπλήρωσες διεύθυνση ή όχι, γιατί έχει υποχρεωτικά πεδία.
akisbouk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μόλις το παράγγειλα και εγώ, και το έβαλα ηδη σε ενα Η/Υ, πολυ καλη προσφορά για 4 ευρω. Συπλήρωσε την διεύθυνση και διάλεξε όποια χώρα θες. 1
makfil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εννοείς την πραγματική διεύθυνση και πόλη αλλά χώρα, οποιαδήποτε;
akisbouk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εγώ έβαλα την πραγματική διεύθυνση και πόλη και την τελευταια χώρα. Μπορείς να βάλεις και ότι θές δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.
akisbouk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Πρώτα βάλε CPNPAL25NORTON και μετά βάλε USNORTONTRUCK25, μάλλον έβαλες μόνο τον ένα, πρέπει να βάλεις και τους 2 κωδικούς. 1
ReaperX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Aφού γίνει η αγορά,μετά από το λογαριασμό αφήνει να αλλάξεις χώρα;
agligoros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Πρώτα βάλε CPNPAL25NORTON και μετά βάλε USNORTONTRUCK25, μάλλον έβαλες μόνο τον ένα, πρέπει να βάλεις και τους 2 κωδικούς. σωραιος δε μου λες επειδη πιστωτικη δεν εχω..χρεωστικη το ιδιο πραμα,ετσι;
bikey77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ free antivirus όπως avast, avg κλπ και ποτέ δεν έτυχε να δοκιμάσω το norton internet security. Ποια είναι τα +/- του; Αξίζει να το βάλει κανείς (άσχετα από την προσφορά) ή είναι πολύ βαρύ και γονατίζει το σύστημα;
liakjim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Το εχω σε 3 υπολογιστες (τρομερη προσφορα by the way). Ειναι πολυ ελαφρυ (οι 2 ειναι netbook). 1
ReaperX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 To τσίμπησα κι εγώ.Έβγαλα και τελείως τις πληροφορίες της κάρτας μου για να είμαι σίγουρος. Μου ήρθε κουτί γιατί σε 6 μέρες λήγει αυτό που έχω τώρα. Όντως τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι πάρα πολύ καλό το norton.Καμια σχέση με παλιότερες εκδόσεις που σερνόταν. 1
angel2525 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 συμφωνα με αυτο απο τα 3 καλυτερα.. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ομως δεν το ειχα ποτε οποτε καλο θα ειναι να μας πει καποιος που το εχει χρησιμοποιησει. παντος για 4 ευρω τσαμπα ειναι..
ReaperX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 εχω το norton και εχει ακομη 30 μερες...τι κανω; Ότι κι εγώ.Το αγοράζεις και δεν το ενεργοποιείς.Μόλις λήξει το άλλο πατάς ανανέωση και βάζεις το κλειδί απ' το καινούριο που αγόρασες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα