vila3000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Γεια σε ολους εδώ στο insomnia!!Θα ήθελα να κάνουμε μια συζήτηση για σπουδές σε 3d animation και visualFX όπως λέει και ο τίτλος.Είμαι ακόμα 15 χρονών και ξέρω πως είναι νωρίς να ασχολούμαι με σπουδές και τέτοια...Αλλά επειδή θέλω να δώ σε τι είμαι καλός και να δω διάφορες προοπτικές.Τελευταία ασχολούμαι με τα effects που μου αρέσουν πάρα πολύ και επειδή λατρεύω να ασχολούμαι με τον υπολογιστή .Καθώς έψαχνα διάφορα στο ιντερνετ βρήκα αυτήν την ιστοσελίδα : http://athens.sae.edu/el/course/6637/3D_Animation_and_Visual_FX και θέλω τις απόψεις σας για αυτην την συγκεκριμένη σχολή και μία ερώτηση : Τι μαθήματα χρειάζονται ποιο πολύ για αυτήν την σχολή? Ελπίζω να ενδιαφερθειτε και να με βοηθησετε.Ευχαριστω!
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εάν θες visual FX και animation, διάβασε να μπεις στο Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας. Είναι στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα. Το site του τμήματος είναι: Site: Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας Και τα μαθήματα: Site: Πρόγραμμα Σπουδών
mphxths Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ο κλαδος εχει ατονισει με την κριση. Εχω φιλο που ειναι 3d designer (απο απλες ταμπελες για καταστηματα , εως ειδικα εφφε σε βιντεοκλιπ και διαφημιστικα σποτακια στην τηλεοραση). Καποτε χεζοταν στο χρημα...γιατι αυτη η δουλεια αποφερει ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.Τωρα τρωει απο τα στοιβαγμενα.Οι δουλειες μειωθηκαν δραστικα και ολοι ζητανε προχειροδουλειες για να ριχνουν τα κοστη..γιατι οπως ειπα..ειναι τομεας οπου τις δουλειες τις βαρανε στα αυτια (μιλαμε για πολλα χιλιαρικα). Οποτε πριν σκεφτεις αν εχεις κλιση προς αυτον τον τομεα , σκεψου αν θα μπορει να σε θρεψει αυτος ο τομεας...
arxaggelos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 πριν σκεφτεις αν εχεις κλιση προς αυτον τον τομεα , σκεψου αν θα μπορει να σε θρεψει αυτος ο τομεας... Και το ανάποδο, ασφαλώς. Αν ένας κλάδος είναι πολύ κερδοφόρος αλλα πχ εγώ από τη φύση μου πιάνω χρυσό και γίνεται σκ@τ@, τί να το κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα