Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

θα παω να μεινω αυστραλιασε 4 μηνες γτ εδω προκοπη δεν βλεπω.θα παω μονιμα κ θελω να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις αν μπορω να κρατησω τον αριθμο του κινητου και να μπορει καποιος να με καλεσει α[πο ελλαδα , και αν ναι πρεπει να παω να κανω καποιεσ ρυθμισεις με την εταιρια της καρτοκινητης π.χ cosmote;

ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T06/section/CustomerSupports

Εδώ θα βρεις κάποιες βασικές πληροφορίες. Σίγουρα θα πρεπει να καλέσεις την cosmote για να μπορεσουν να απαντησουν για τη δικη σου μεμονομενη περιπτωση. Φανταζομαι οτι γνωριζεις πως σε περιπτωση κλησης απο Ελλαδα θα χρεωνεσαι και εσυ. Αυτο που με μπερδεψε ηταν η ερωτηση για το αν μπορω να κρατησω το νουμερο μου. Φανταζομαι εννοεις για το αν θα λειτουργει η καρτα σου εκει με καποιο δικτυο και οχι να το εχεις σαν κανονικο αριθμο τηλεφωνου

Δημοσ.

1. πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την περιαγωγή, πάρε τηλ 13838 ή ελα από ένα κατάστημα (συνήθως είναι αυτόματα ενεργοποιημένη)

2. όταν θα σε παίρνουν από ελλάδα θα χρεώνεσαι και εσύ οπότε καλό είναι αν έχεις κάποιο συγγενή να σου βάζει κάρτα που κ που από εδώ ώστε να μένει ανοιχτό το τηλέφωνό σου.

3. θυμήσου να ρωτήσεις αν χρειάζεσαι quad band συσκευή γιατί νομίζω ότι στην αυστραλία μόνο quad band συσκευές δουλεύουν..μην τρέχεις να αγοράζει συσκευή με το καλημέρα σας..

τα φιλιά μου στα καγκουρό!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...