washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 ^...ιδέα δεν έχω αν το εν λόγω μοντέλο υποτίθεται πως βγάζει "ιδιαίτερο θόρυβο" (πιο πιθανό πάντως είναι να αφορά ο θόρυβος από συγκεκριμένο δίσκο - έως πχ συγκεκριμένη παρτίδα), αλλά μιλώντας περί θορύβου, μην έχει κανείς την εντύπωση ότι (υπό ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθήκες, διότι δίσκο με προβληματικό μοτέρ που σφυρίζει έντονα υψίσυχνα, έχω) θα κάνει σαν κομπρεσέρ... Είναι δε πολύ σχετικό τί θεωρείς κανείς ενοχλητικό ως μηχανικό ήχο, και δη προερχόμενο από υπολογιστή. Γνώμη μου, εάν όντως ο fastnick έχει...ευαίσθητο αυτί, ας πάει πρώτα σε κάποιο κατάστημα (ίσως Πλαίσιο, ίσως Μουλτιράμα - δεν ξέρω, ας επιλέξει, ακόμα και "τοπικό" μαγαζί) και ας ζητήσει να του κάνουν μια επίδειξη, ΕΑΝ είναι δυνατόν, της λειτουργίας του δίσκου, για να βγάλει συμπέρασμα (με και καλά προοπτική να τον αγοράσει από εκεί).
fastnickride Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ^...ιδέα δεν έχω αν το εν λόγω μοντέλο υποτίθεται πως βγάζει "ιδιαίτερο θόρυβο" (πιο πιθανό πάντως είναι να αφορά ο θόρυβος από συγκεκριμένο δίσκο - έως πχ συγκεκριμένη παρτίδα), αλλά μιλώντας περί θορύβου, μην έχει κανείς την εντύπωση ότι (υπό ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθήκες, διότι δίσκο με προβληματικό μοτέρ που σφυρίζει έντονα υψίσυχνα, έχω) θα κάνει σαν κομπρεσέρ... Είναι δε πολύ σχετικό τί θεωρείς κανείς ενοχλητικό ως μηχανικό ήχο, και δη προερχόμενο από υπολογιστή. Γνώμη μου, εάν όντως ο fastnick έχει...ευαίσθητο αυτί, ας πάει πρώτα σε κάποιο κατάστημα (ίσως Πλαίσιο, ίσως Μουλτιράμα - δεν ξέρω, ας επιλέξει, ακόμα και "τοπικό" μαγαζί) και ας ζητήσει να του κάνουν μια επίδειξη, ΕΑΝ είναι δυνατόν, της λειτουργίας του δίσκου, για να βγάλει συμπέρασμα (με και καλά προοπτική να τον αγοράσει από εκεί). θα το επιχειρήσω να πάω σε κάποιο μαγαζί να δώ αν ακούγεται πολύ...να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις μπορώ να βάλω windows 7 x64? τι χρειάζεται να σου πώ? επεξεργαστη? έχω xp και λέω να τα αλλάξω...επίσης μπορώ να τα περάσω απο πάνω χωρίς να χρειαστεί να χάσω προγράμματα?
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ναι ο επεξεργαστής να είναι 64άρης. Σε γενικές γραμμές όμως καλύτερα να το αποφύγεις -για την ώρα έστω, και ΕΙΔΙΚΑ αν είναι να τ' αγοράσεις- διότι πχ παίζει να συναντήσεις αυμβατότητες με προγράμματα που θα χρησιμοποιείς. Και τα ωφέλη δεν θα είναι τόσο ουσιαστικά. Αν είναι να το κάνεις, να το κάνεις όταν θα ξέρεις τί ακριβώς θα κάνεις θα περιμένεις και θα χρειάζεσαι... Βάλε πρώτα 32άρια 7άρια, αν είναι να πας σε άλλο λειτουργικό. Όσο για το "από πάνω", λογικά (και κανονικά) ναι θα μπορείς (αρκεί, αν θυμάμαι καλά, να είναι ίδιας γλώσσας η αρχική εγκατάσταση, πχ από Ελληνικά σε Ελληνικά ή από Αγγλικά σε Αγγλικά - ακόμη και αν ΜΕΤΑ από την εγκατάσταση, με τα 7 ΕΧΕΙΣ την δυνατότητα ν' αλλάξεις την γλώσσα του λειτουργικού ΟΛΟΥ...). Γνώμη μου πάντως, ΠΑΝΤΑ είναι καλύτερη μια "καθαρή" εγκατάσταση, και όχι "αναθάθμιση"...
fastnickride Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 64άρης ειναι και σκεφτομαι να βάλω τα 7αρια αλλα θα ήθελα να έχω αυτα που έχω εγκαταστήσει...ειναι πολλά και να κάνεις την διαδικασία εγκατάστασης των προγραμμάτων αυτων ειναι κουραστικό και θέλει χρόνο!!! μήπως γνωρίζεις πως κάνεις partition τον σκληρο που έχω μέσα απο τα windows? χωρίς κάποιο πρόγραμμα εξωτερικό αλλα μέσα απο τα windows. μου είχαν πει παλιότερα να πάω mycomputer/manage/storage/disc management... μέχρι εκει θυμάμαι, παρακάτω βήματα το έχω ξεχάσει! κάτι κάνω με τον σκληρό τον χωρίζω σε μέρη και μετά φορματ το καινούργιο μέρος...για τον άλλον σκέφτομαι να τον πάρω στις γιορτές(αν πάνε καλά τα οικον ομικά )...
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ...αν εννοείς να φτιάξεις επιπλέον partition από τον ελεύθερο χώρο που διαθέτει ο σκληρός που έχεις τα Win,,,θα σε συμβούλευα να ΜΗΝ το κάνεις, καθώς είθισται να δημιουργεί προβλήματα στο partitioning του σκληρού αυτού του είδους η επέμβαση και μπορεί "να σου χαλάσουν τα Win" έτσι και μετά να τραβάς τα μαλλιά σου... Έχει κι εδώ εφαρμογή το "καλύτερα μια ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση" (πριν από την οποία θα χωρίσεις τον σκληρό σε όσα partition θες να έχει στο εξής, και μετά θα κάνεις την εγκατάσταση.... Το ερώτημα πάντως είναι, "τί να το κάνεις το νέο partition"...; Σε τί ακριβώς σου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ύπαρξή του; (...γιατί αν δεν είναι, απλά ασ' το)
fastnickride Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 μπορείς να με βοηθήσεις και σε αυτο το προβληματάκι που έχω. πήρα ενα φλασάκι 64gb και δεν λειτουργεί. το βάζω στα xp και βλέπεις το αποτέλεσμα(φωτογραφίες) δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και γενικότερα σε xp. το βάζω σε 7αρια και μου κάνει το ίδιο κόλπο, το ξαναβγάζω και το βάζω και το αναγνωρίζει μετά(7αρια). δοκίμασα και έκανα φορματ σε ntfs πάλι τα ίδια μου κάνει στα xp και 7αρια...δες φωτο απο προσπάθεια για διαμόρφωση του usb σε xp.
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ...αν το έχεις πάρει από "κλασσικό" κατάστημα, πάνε απλά παραπονέσου και ζήτα αλλαγή. Αν θες βέβαια, δοκίμασε να το φορμάρεις με το δωρεάν HP USB Storage Format Tool, μπας και αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του - που δεν το κόβω (πιθανώς είναι σε κάτι ελλατωματικό).
fastnickride Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ...αν το έχεις πάρει από "κλασσικό κατάστημα", πάνε απλά παραπονέσου και ζήτα αλλαγή. Αν θες βέβαια, δοκίμασε να το φορμάρεις με το δωρεάν HP USB Storage Format Tool, μπας και αλλάξει κάτισ ητ συμπεριφορά - που δνε το κόβω (πιθανώς είναι ελλατωματικό). πήγα στο κατάστημα μου το έβαλε μπροστά στα μάτια μου και δούλεψε...βέβαια στην αρχή 2-3 φορές το έβαλε και ξανάβαλε.δεν ξέρω τι κόλλημα έχει. ια το πάνω σκεφτομουν να κάνω partition για να έχω ενα μέρος για αρχεία και ν μπορώ να κλειδώνω τον σκληρό(η επόμενη ερώτηση θα ήταν αυτη) thank you
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ...γι' αυτό είπα "να επιμείνεις", πριν. Ξαναπάνε, αν δεν είναι κόπος, και "γκρίνιαξε" ότι "δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, πότε δουλεύει και πότε όχι, και τί φταις εσύ που στα χέρια τους την έχει δει να δουλεύει" κτλ... Πάνε τους και screenshots από τις παραπάνω φωτό. Περίπου "στο χέρι σου" είναι να τους "πείσεις", και να ζητάς πάντα "κάποιον πιο υπεύθυνο που θα καταλάβει ότι είσαι ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ" κτλ...
fastnickride Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 washcloud μλκιες μου είπαν δεν μπορουν να το αλλάξουν εφόσον δουλεύει στα δικά τους συστήματα...στο laptop με τα 7αρια μου το αναγνωρίζει (με την 2η).στα παπάκια τους!!! anyway μάλλον θα πάρω εξωτερικό 1gb να τα πετάω ολα εκει!
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ...εγώ θα το "έκαιγα" (πχ με ανάποδη σύνδεση εσωτερικού βύσματος USB) και θα τους το πήγαινα πάντως - επειδή μου τη σπάσανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα