Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλη την παρεα

Εχω στην κατοχη μια LG w2253v απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος....

Σκεπτωμενος ομως να αγορασω μια τηλεοραση για το δωματιο ειπα γιατι να μην παρω κατι το οποιο θα συνδιαζει και τα δυο

εχω βρει καποια κομματια απο το ΠΛΑΙΣΙΟ

LG

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2755D-PZ-LED-TV-Monitor-27-M2755D-PZ.htm

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-T27B300EW-LED-TV-Monitor-27-LT27B300EW-EN.htm

KAI

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2732D-PZ-LED-TV-Monitor-21-5.htm

εχει κανεις καποια απο της παραπανω?

κλεινω περισσοτερο προς τις δυο της lg για να αγορασω. ταβανι ειναι τα 300 ευρω

ΥΓ. θα χρησιμοποιουντε και οι δυο οι οθονες και αυτη που εχω αλλα και αυτη που θα αποκτησω

τωρα συμφερει να παρω μια 32αρα τηλεοραση στα ιδια (λεφτα) να την συνδεσω με υπολογιστη μεσω hdmi και να εχω και σε αυτη την ιδια χρηση? η μηπως θα ειναι υπερβολικο κουραστικο η 32αρα

Δημοσ.

Οι LG φοράνε IPS που είναι σημαντικό για τις γωνίες θέασης, ειδικά αν θες να ξαπλώσεις και να είσαι πιο χαμηλά απ' την οθόνη.

Η 32άρα από μικρή απόσταση και με 1920*1080 θα σε κουράσει όσο να 'ναι.

Δημοσ.

οι 32 αρες που βρισκω και στα χρηματα που θελω να δωσω η αναλυση που παιζει ειναι

1366 x 768

σε μεγαλυτερη αναλυση ανεβαινει και το κοστος παραλληλα αυτο με το IPS δεν το γνωριζα,

ευχαριστω πολθ για την απαντηση, απλα το θεμα ειναι οτι ειμαι μπερδεμενος, δεν ξερω τι με συμφερει να κανω

Δημοσ.

1366*768 για χρήση desktop την ξεχνάς, δε συμφέρει για κανένα λόγο. Είναι σα να επιστρέφεις στο 2000.

Αν τη θες αποκλειστικά για τηλεόραση, αλλάζει το πράγμα, αλλά και πάλι το IPS αξίζει σε σχέση με το ΤΝ.

Δημοσ.

χμμμμ δηλαδη σε γενικες γραμμες προτινεις να τo tv monitor παρα πεντακαθαρη τηλεοραση για την χρηση και ως desktop...

οκ το ψαχνω λιγο ακομα περισσοτερο για να βρω καποια ακρη και για να καταληξω, σε μια επιλογη

Δημοσ.

Ημουν ακριβως στην ιδια κατασταση (TV-Monitor για υπνοδωματιο) με πιο περιορισμενο budget (200euro)...Πριν μια εβδομαδα τελικα αποφασισα και αγορασα την Lg M2352D...πολυ ευχαριστημενος -δεν ξερω αν οφειλεται στο IPS- αλλα απο οπου και αν κοιταξεις δεν αλλαζουν τα χρωματα...Στην αρχη πιστευα οτι δε θα με βολεψει γιατι η αποσταση απο το κρεβατι ειναι περιπου 3 μετρα και ειναι τοποθετημενη πιο ψηλα σε σχεση με το κρεβατι...τιποτα απο τα 2 δεν με πειραξε μια χαρα μου φαινονται οι ιντσες για την αποσταση και κανενα παραπονο για τα χρωματα...Στα θετικα της δικιας μου (αν πας σε 27αρα στην ιδια σειρα ειναι η M2752D) ειναι οτι απο το usb παιζει mkv (δεν δοκιμασα κατι αλλο) απο φλασακι αλλα και απο εξωτερικο σκληρο (ειτε 2,5αρη ειτε 3,5αρη) επισης εχει δυνατοτητα picture in picture...την εχω συνδεσει με το pc και βλεπω συγχρονως τηλεοραση...μπορω να ρυθμισω το μεγεθος καθως και σε ποια γωνια θελω να εμφανιζεται παντα σε πρωτο πλανο...Παντως απο ενα γρηγορο ψαξιμο στο site της lg η M2732D δεν εχει το σηματακι IPS οποτε μπορει να ειναι απλα LED γι'αυτο και η διαφορα στην τιμη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...