Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 καλησπέρα εχω αγοράσει προ λιγων ήμερων ενα yoga 500-14 με 4gb και ssd 128 υπάρχει κάποιος τρόπος να γινει αναβάθμιση χωρις να χάσουμε εγγύηση ? πχ να παει σε κάποιον συνεργάτη της lenovo ?? εχει κάνεις παρόμοια εμπειρία ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pita_kontosouvli Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Κάλεσε την Cpi. Εκείνοι έχουν αναλάβει το σέρβις των ideapad/Yoga.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 μηλισα με λενοβο και μου ειπαν οτι στα μοντελα yoga δεν πρεπει να ανοιχτουν απο κανεναν γιατι λεει χανουν την εγγυηση !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 μηλισα με λενοβο και μου ειπαν οτι στα μοντελα yoga δεν πρεπει να ανοιχτουν απο κανεναν γιατι λεει χανουν την εγγυηση !!! Στο συγκεκριμένο μοντέλο,λογικό μου ακούγεται! το "ανοίγεις" αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Πήρα πριν μερικές ημέρες ένα lenovo σειρά Ε από τον Κοτσώβολο. Δοκίμασα σήμερα να φτιάξω account στη Lenovo και όταν έβαλα το serial number του φορητού μου έβγαλε ότι έχει υπόλοιπο εγγυησης λίγο λιγότερο από ένα χρόνο. Είναι δυνατόν? Δεν έχουν όλα δύο χρόνια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maverickj13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Καταλαβαίνεις ότι η εταιρεία δεν ξέρει πότε το αγόρασες, λογικό. Τι ξέρουμε ότι είναι απαραίτητο για την εγγύηση? Η απόδειξη αγοράς. Γιατί? Για να φανεί ποτέ αγοράστηκε. Άρα κρατάς την απόδειξη και την δίνεις με βάση την διαδικασία της εκάστοτε εταιρείας ή τους παίρνεις τηλέφωνο και σου στέλνουν mail για να την στείλεις και να αναβαθμιστεί η εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 η εγγυηση που αναφερει το προγραμμα ειναι βαση του serial κατασκευης οπως ειπε ο αποπανω ισχυει εγγυηση βαση αποδειξης , προσωπικα μου τυχε μια ασχημη εμπειρια καθοτι ειχα ενα lenovo tablet thinkpad 8 το οποιο αγοραστηκε απο αγγλια με την αντιπροσωπεια την εδω να μου λεει οτι δεν εχει εγγυηση απο την lenovo εδω διοτι δεν το φερνουν το μοντελο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Πήρα πριν μερικές ημέρες ένα lenovo σειρά Ε από τον Κοτσώβολο. Δοκίμασα σήμερα να φτιάξω account στη Lenovo και όταν έβαλα το serial number του φορητού μου έβγαλε ότι έχει υπόλοιπο εγγυησης λίγο λιγότερο από ένα χρόνο. Είναι δυνατόν? Δεν έχουν όλα δύο χρόνια??? Από που το πήρες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 χι χι μολις κερδισα 4 μηνες εγγυηση ( δηλαδη , πηγε στα 2 ετη οπως επρεπε να ηταν ! Ευχαριστώ πολύ ολους τους γάτους του νήματος που γράψανε για τη λυση στο θεμα αυτο. Χρόνια Πολλά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razorblade334 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 μου χει συμβει το ιδιο απο κωτσοβολο με κινητο και με laptop toshiba.προφανως εχεις βαλει αλλος το serial number πιο πριν και ειναι refurbish στην ουσια. μαλλον ειναι συστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rigo0sotirhs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Ψάχνοντας για την αγορά Laptop βρήκα τον επίσημο αντιπρόσωπο της ASUS στην Ελλάδα https://www.mywestnet.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω που πηρα lenovo legion στις 3/2/2018 και ειχε παραπανω απο 2 χρονια εγγυηση ... Ισως το κανανε για να καλυψουν την περιπτωση που δεν πωληθει αμεσα απο το καταστημα... Δειτε το σχετικο σκρινσοτ εδω. Στην ουσια 4,5 μηνες παραπανω εγγυηση ειχαν βαλει Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dagobert Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ή διευθυνση για θέματα εγγύησης σε dell laptop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Dagobert είπε Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ή διευθυνση για θέματα εγγύησης σε dell laptop; http://www.dell.gr Τηλ :210 8129 810 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dagobert Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, dankannn είπε http://www.dell.gr Τηλ :210 8129 810 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα