Ultimategr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα, εχω το Coolermaster Haf 932,απο τις πρωτες εκδοσεις που το εσωτερικο του δεν ειναι μαυρο.Εχω βαψει το κομματι του κουτιου που φαινεται στη φωτογραφια,ειναι ενα μικρο κομματι λαμαρινα που βιδωνει στην πισω μερια του κουτιου,το οποιο εχει δυο υποδοχες για τις σωληνες της υδροψυξης.Το ετριψα καλα με γυαλοχαρτο και μετα το περασα ενα χερι με μαυρο σπρευ υψηλης θερμοκρασιας(ταχυστεγνωτο ακρυλικο χρωμα) της βιβεχρωμ.Ασταρι δεν χρηριμοποιησα. Η ερωτηση μου ειναι υπαρχει πιθανοτητα στο μελλον με τις θερμοκρασιες που αναπτυσσονται στο εσωτερικο του υπολογιστη να λιωσει-ξεφλουδισει το χρωμα και να εχω προβληματα? Αν και το συγκεκριμμενο κομματι ειναι μακρια απο την μητρικη,πανω απο τον πισω ανεμιστηρα. Το καλυτερο εχω ακουσει οτι ειναι η ηλεκτροστατικη βαφη αλλα ειναι για ενα κομματι 10x5 cm δεν νομιζω να αξιζε τον κοπο.Τα υπολοιπα μερη δεν εχω σκοπο να τα βαψω,μονο το συγκεριμμενο για ειχε πολλες γρατζουνιες. Ευχαριστω
sobi1984 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 αυτο ειναι αναλογα το τι βαψιμο του εχεις κανει.. υπαρχει μικρη περιτπωση αλλα ποτε δεν ξερεις... γνωμη μου βεβαια κατοπιν εορτης καλυτερα να το πηγαινες για ηλεκτροστατικη βαφη για να ειναι και καλυτερο και πιο ποιοτικο το βαψιμο με κοστος κοντα στα 5 εθρω μαξ μιας και ειναι μικρο το κομματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα