leonidas_fs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Γεια χαρά παιδιά, Εχω το Macbook pro 13,3 με τον i5. Η απορία μου είναι η εξής: Μέχρι στιγμής το Macbook το έκανα απλή χρήση( Youtube, Surfing, Word, Movies) και η μπαταρία του κρατούσε πάρα πολύ. Και όταν λέων πολύ εννοώ την φυσιολογική διάρκεια των Apple μπαταριών, δηλαδή πάνω απο 5-6 ώρες. Τώρα θέλω να παίξω ενα παιχνίδι, το οποίο όπως είναι φυσιολογικό καταναλώνει μπαταρία. Η ερώτηση μου είναι: Αν εχω το laptop στην πρίζα, και ταυτόχρονα παίζω το παιχνίδι, δεν θα "καταστρέψω" την μπαταρία του Macbook? Αν το φορτίσω πλήρως και μετά παίζω το παιχνίδι, η μπαταρία κρατάει κανονικά πολυ ώρα, αλλα πάλι αν συνέχεια το φορτίζω -ξεφορτίζω δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα?
leonidas_fs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Είσαι σίγουρος? Γιατι είναι γνωστό οτι αν έχεις την μπαταρία στο laptop και ταυτόχρονα το έχεις και στην πρίζα, την ξελιγώνεις έτσι την μπαταρία και μικραίνει η διάρκεια ζωής της...
tsomby Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Είσαι σίγουρος? Γιατι είναι γνωστό οτι αν έχεις την μπαταρία στο laptop και ταυτόχρονα το έχεις και στην πρίζα, την ξελιγώνεις έτσι την μπαταρία και μικραίνει η διάρκεια ζωής της... Αυτό από πότε είναι γνωστό? Γιατί εγώ ξέρω ότι όταν γεμίσει η μπαταρία σταματάταει η φόρτιση και το λαπτοπ απλά δουλεύει με το ρεύμα της πρίζας.
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Είσαι σίγουρος? Γιατι είναι γνωστό οτι αν έχεις την μπαταρία στο laptop και ταυτόχρονα το έχεις και στην πρίζα, την ξελιγώνεις έτσι την μπαταρία και μικραίνει η διάρκεια ζωής της... Ψάξε λίγο σε θέματα για μπαταρίες ΜΒΡ και στην ιστοσελίδα της apple και κάνε αυτά που προτείνουν. Εγώ συγκεκριμένα το έχω στην πρίζα και μια φορά την εβδομάδα το δουλεύω με την μπαταρία. 1 φορά το μήνα κανω battery calibration, δηλαδή την αδειάζω τελείως, να σβήσει δηλαδή, την αφήνω 5 ώρες να *ξεκουραστεί* και μετά το ξαναφορτίζω, σύμφωνα με όσα λέει η apple στην ιστοσελίδα της. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα