Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάνεται την μεγάλη εικόνα εδώ!! Στην θέση ενός άντρα μπήκαν 2 γυναίκες!! Αν είναι και ξανθιές.."'Εχετε γειά βρυσούλες" τα Windows!!

Δημοσ.

Δεν καθορίζουμε όμως εμεις την αγορά αλλά η κοπελίτσα που αράζει στον καναπέ με το λαπτοπ και της αρέσει το νέο ui γιατί την διευκολύνει στο facebook.

Νομίζω τα είπες όλα. Αν ένα λειτουργικό κρίνεται καλό από το τόσο γρήγορα-εύκολα μπαίνει στο fb...

Δηλ. αν αυτό που είναι της μόδας (το fb) πάψει να υπάρχει τα 8 θα γίνουν αυτομάτως χειρότερο λειτουργικό ?Πραγματικά από τότε που βγήκαν οι beta εκδόσεις οι περισσότεροι όταν μιλάνε για προτερήματα του νέου λειτουργικού αναφέρονται στην εύκολη πρόσβαση στα social media...

Δημοσ.

Εγώ επιμένω πως, σε τέτοιες αποφάσεις, είτε πάρθηκαν αποκλειστικά από τον αποχωρήσαντα είτε από την εταιρία στην οποία δούλευε είτε όμως και από κοινού, εμείς ΔΕΝ είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τόσα και τέτοια ώστε και να "τολμάμε" να κρίνουμε με σοβαρές ελπίδες μιας επιτυχούς κρίσης βέβαια και όχι απλά για να έχουμε να λέμε.

Σε κάθε τέτοια κίνηση δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να παίζουν καταστάσεις που, ούτε στην πιο τρελή φαντασία των περισσοτέρων εδώ δεν μπορούν να γίνουν ορατές.

Όλα όσα λέμε σχετικά, είναι απλώς προσωπικές μας εκτιμήσεις αλλά, δυστυχώς, με υπερβολικά σαθρές βάσεις.

Δημοσ.

Νιώθω ότι εννοείς πως το marketing παραπλανεί γενικώς και αορίστος κάτι με το οποίο διαφωνώ. Όταν έχεις ένα οποιοδήποτε προϊόν αυτό πρέπει να το υποστηρίζεις με καμπάνιες marketing αν θέλεις να κάνεις κάτι. Αν έχεις το καλύτερο προϊόν και δεν το μάθει ποτέ κανείς τότε αυτό πάει αδικοχαμένο.

Το να κάνεις παραπλανητικό marketing τότε αυτό είναι ανήθικο! Ειδικά όμως σε αυτήν την περίπτωση sorry αλλά δεν νιώθω ότι αυτό είναι παραπλανητικό αφού πολλοί έχουν πει ότι είναι ένα καλό OS.

To αν αρέσει σε εσένα, σε εμένα είναι λίγο υποκειμενικό.

Και για να αποδείξω αυτό που λέω: στα Vista η ίδια ομάδα marketing δεν ήταν? Γιατί τότε δεν πέτυχαν εμπορικά?

Μάλλον παρεξήγησες. Θεωρώ ότι τα 8 είναι πολύ καλό λειτουργικό και το μαρκετινγκ πρφανώς και είναι αναγκαίο. Για ηθική μην ψάχνεις. Αλλά το αν είναι η οχι καλό λειτουργικό δεν θα κριθεί από τις πωλήσεις αποκλειστικά ούτε καν στο μεγαλύτερο μέρος. Βασικά είναι εν πολλοίς αντικειμενικό. Τα vista μια χαρά εμπορική επιτυχία είχαν όπως και τα millenium. Και οι bulldozers αποτυχία ήταν από τεχνολογική σκοπιά αλλά εμπορικά πέτυχαν. Δεν λέει κάτι αυτό λοιπόν.

Οι καινοτομίες που έχουν τα win 8 δεν αφορούν άμεσα σήμερα ούτε το 1% των χρηστών και προφανώς δεν θα διαφημίσει αυτές οι microsoft αλλά τη μόστρα. Και καλά θα κάνει, αν θες τη γνώμη μου. Τα tiles θα διαφημίσει που θα μπορούσαν να είχαν κατασκευαστεί εδώ και 15 χρόνια αν υπήρχε η ανάγκη. Δεν υπήρχε γιατί δεν υπήρχαν τα tablets. Αν βγει να διαφημίσει τα 8αρια θέτοντας σαν αιχμή του δόρατος τη διατήρηση του trim σε συστοιχία raid με ssd ζήτω που κάηκε. Κι ας είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των 8. Αν βγει να διαφημίσει ως πρωτεύον την καλύτερη διαχείριση μνήμης σε μια εποχή που τα 4GB κοστίζουν όσο ένα πακετο τσιγάρα στην Αγγλία επίσης δεν έχει νόημα.

Προσωπικά το έχω ξαναπει: Είναι καλύτερα τα 8, δεν τίθεται ζήτημα αλλά εγώ τουλάχιστον προς το παρόν δεν θα τα βάλω. Μόνο ένα χρόνο δουλεύω τα 7 μετά από 10 χρόνια με xp και έχω βολευτεί. Όταν νιώσω ότι τα 7 με περιοριζουν θα προσπαθήσω να ζοριστώ και να συνηθίσω τα 8αρια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...