Προς το περιεχόμενο

€75 για Ένα Nintendo Wii Console White Sports Pack Refurbished

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με σχεδόν 100€ υπάρχουν καλύτερες αγγελίες για μεταχειρισμένα με πολλά έξτρα.

Έχω βάλει παλαιότερα μια αγγελία για κάτι ανάλογο.

Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.,

Δημοσ.

Με σχεδόν 100€ υπάρχουν καλύτερες αγγελίες για μεταχειρισμένα με πολλά έξτρα.

Έχω βάλει παλαιότερα μια αγγελία για κάτι ανάλογο.

Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα.,

Με αυτη την λογικη ομως τα παντα τα βρισκεις μεταχειρισμενα . . .Αλλα δεν εχεις εγγυηση . . Εστω και 6 μηνες . .

Οσο αφορα τα extra ξεκινανε απο 2 ως 7 ευρω απο to ebay (kainourgia ) . .

Και αν το δουμε και απο την αλλη πλευρα υπαρχει και το φπα το οποιο για μενα που εχω μαγαζι το κερδιζω . .

Οποτε λιγο δυσκολο . . .Σε αυτα τα λεφτα να παρω κατι αναλογο

• Moderators
Δημοσ.

75 ευρω, αλλα:

1. ειναι επισκευασμενο

2. εχει εγγυηση μονο 6 μηνες

3. ειναι το παλιο επισης αφου οπως αναγραφει η σελιδα τους δεν εχει το sports resort, αλλα το "wii sports" το οποιο αν δεν κανω λαθος κυκλοφορουσε πριν απο το resort. Αυτο σημαινει οτι το remote του δεν ειναι το plus αλλα το απλο χωρις το "motion plus" προσθετο, η το ενσωματωμενο. Και στην σελιδα τους δεν αναφερουν κατι για motion-plus remote, αλλα σκετο "wii remote".

Στα 114 ευρω υπαρχει για παραδειγμα καινουργιο, αλλα και με το νεο χειριστηριο που ειναι αυτο, καθως και το παιχνιδι αυτο που εχει απο 35 στα μικρα μεχρι 50 στα μεγαλα/γνωστα καταστηματα. Ελλαδα αυτο το πακετο παιζει απο 150 ευρω.

Εδω http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE στις 89 λιρες, 114 ευρω τελικη σπιτι σας. Ειναι νεοτερη εκδοση της κονσολας μαλιστα, "slim" την αναφερει, δεν ξερω τι διαφορες εχει.

• Like 3
Δημοσ.

ρε παιδιά αφού υπάρχει ο dolphin :-) γιατί τσακώνεστε ?

Για να τρέξεις τον dolphin για εξομοίωση νόμιμων παιχνιδιών που έχεις, τι χρειάζεσαι?

Ένα sensor bar, ένα remote και ένα nunchuk? Και πώς τα συνδέεις ? Με bluetooth dongle φαντάζομαι έ?

Έχεις κανά λινκ να μου δώσεις με πληροφορίες, να με κάνεις update ;)

Δημοσ.

75 ευρω, αλλα:

1. ειναι επισκευασμενο

2. εχει εγγυηση μονο 6 μηνες

3. ειναι το παλιο επισης αφου οπως αναγραφει η σελιδα τους δεν εχει το sports resort, αλλα το "wii sports" το οποιο αν δεν κανω λαθος κυκλοφορουσε πριν απο το resort. Αυτο σημαινει οτι το remote του δεν ειναι το plus αλλα το απλο χωρις το "motion plus" προσθετο, η το ενσωματωμενο. Και στην σελιδα τους δεν αναφερουν κατι για motion-plus remote, αλλα σκετο "wii remote".

Στα 114 ευρω υπαρχει για παραδειγμα καινουργιο, αλλα και με το νεο χειριστηριο που ειναι αυτο, καθως και το παιχνιδι αυτο που εχει απο 35 στα μικρα μεχρι 50 στα μεγαλα/γνωστα καταστηματα. Ελλαδα αυτο το πακετο παιζει απο 150 ευρω.

Εδω http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE στις 89 λιρες, 114 ευρω τελικη σπιτι σας. Ειναι νεοτερη εκδοση της κονσολας μαλιστα, "slim" την αναφερει, δεν ξερω τι διαφορες εχει.

Το θεμα ειναι η τιμη ομως . . Σε παραπανω λεφτα σιγουρα βρισκεις καλυτερα . . .

Αλλα για ενα δωρακι οικονομικο πιστευω αξιζει . .

• Moderators
Δημοσ.

Αφηστε που πλησιαζουν και τα BF, προπερσι ειχε δωθει το wii 60 ευρω οταν ειχε 180-200! Δεν ειναι δυσκολο να σκασει φετος για ξεστοκαρισμα κανενα wii, πολυ φτηνοτερο απο το [επισκευασμενο και παλιο] θα βγει. ;)

5 και σημερα... :P

• Like 1
Δημοσ.

Αφηστε που πλησιαζουν και τα BF, προπερσι ειχε δωθει το wii 60 ευρω οταν ειχε 180-200! Δεν ειναι δυσκολο να σκασει φετος για ξεστοκαρισμα κανενα wii, πολυ φτηνοτερο απο το [επισκευασμενο και παλιο] θα βγει. ;)

Καλα τα Black Fridays . . . Αλλα αργει πολυ τουλαχιστον σε μενα το amazon . .

Ειχα κανει περυσι τετοια εποχη παραγγελεια και την πηρα τον γεναρη . .

Δημοσ.

αυτό που μου κάνει εντύπωση εμένα είναι ότι πουθενά δε λέει τη λέξη 'μεταχειρισμένο' ή 'επισκευασμένο'...δηλαδή κάποιος που δε γνωρίζει τη λέξη 'refurbished' δε θα καταλάβει ποτέ τι είναι αυτό που αγοράζει...κάλλιστα θα μπορούσε μαλιστά να σκεφτεί, έτσι όπως παρουσιάζεται η λέξη μέσα σε παρένθεση, ότι πρόκειται για τύπο-μοντέλο του Wii...τυχαίο ή άτυχο όπως και να χει είναι απαράδεκτο....

Δημοσ.

Nαι ενω καποιοι αλλοι που λενε πχ "assortment" ή asst. (συντ.) και δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι οτι σημαινει συλλογη και δινουν ενα αντι για εξι τεμαχια ειναι καλυτεροι....

http://www.public.gr.../prod1350545pp/

(σημειωση, οτι η "σημειωση" μπηκε αφοτου παρελαβα 1 αντι για 6 και αρνηθηκαν να στειλουν τα υπολοιπα - πληρωσαν ομως τα μεταφορικα για να παρουν πισω το ενα που εστειλαν... και φυσικα ο τιτλος ακομα παραπλανει 1+ χρονο μετα!).

edit: Το παραπανω δεν το εγραψα για να πω οτι το ebw ειναι προτυπο μαγαζιου, καθε αλλο κι αυτοι τα χαλια τους εχουν.

Δημοσ.

Για να τρέξεις τον dolphin για εξομοίωση νόμιμων παιχνιδιών που έχεις, τι χρειάζεσαι?

Ένα sensor bar, ένα remote και ένα nunchuk? Και πώς τα συνδέεις ? Με bluetooth dongle φαντάζομαι έ?

Έχεις κανά λινκ να μου δώσεις με πληροφορίες, να με κάνεις update ;)

με ένα 15αρι τα εχεις πάρει όλα από ebay και καθάρισες http://dolphin-emula...emulator.com/

;)

• Moderators
Δημοσ.

Απο το "5 και σημερα" φτασαμε στο "49 και αυτο το λεπτο"... ;)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...