erkid Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 γεια σας παιδια ειμαι νεος και καλο σας βρικα. παιδια εχο 1 προβλιμα παο να μπο σε ενα ιντερνετ και μου βγαζει δεν ηταν δυνατη η συνδεση των windows στο CYTA132994 βαζο κωδικο καλα ολλα μια χαρα. τι μπορο να κανο? ευχαριστο γεια το χρονο σας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αν στον κωδικο κανεις τοσα λαθη οσα κι εδω, τοτε δε θα συνδεθεις ποτε... Κατα τ'αλλα κανε ενα κοπο να ξαναεξηγησεις με περισσοτερα στοιχεια και περισσοτερη σαφηνεια το προβλημα σου. Πχ τι λειτουργικο τρεχεις, απο τι συσκευη προσπαθεις να συνδεθεις (laptop με την integrated wifi καρτα ή με εξωτερικη με ξεχωριστους drivers?), αν το δικτυο στο οποιο προσπαθεις να συνδεθεις ειναι δικο σου η του γειτονα, με ποιο τροπο γνωριζεις οτι ο κωδικος που δοκιμαζεις ειναι ο σωστος (στην περιπτωση που το δικτυο δεν ειναι δικο σου) κλπ. 1
erkid Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 sorry γεια να γραματα γραφο οσο καλιτερα μπορο. ξερεις δεν εμαθα τελος παντον. εχο ιπολογιστι οχι laptop. εχο ενα TP-link TL-WN422G. και το κωδικο το ξερο γιατι εχο μπι εδο και 1 χρονο αλλα καθε 3-4 μινες μου κανει το ιδιο. παντος το λαθος εγω το κανο και το δικτυο ειναι το γειτονα. και sorry γεια τα λαθη κανο οτι μπορο
Antwni Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 sorry γεια να γραματα γραφο οσο καλιτερα μπορο. ξερεις δεν εμαθα τελος παντον. εχο ιπολογιστι οχι laptop. εχο ενα TP-link TL-WN422G. και το κωδικο το ξερο γιατι εχο μπι εδο και 1 χρονο αλλα καθε 3-4 μινες μου κανει το ιδιο. παντος το λαθος εγω το κανο και το δικτυο ειναι το γειτονα. και sorry γεια τα λαθη κανο οτι μπορο Άμα ήταν να κάνεις ό,τι μπορείς φίλε έβαζες και έναν ορθογραφικό έλεγχο
regent Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν ανέφερες τι λειτουργικό έχεις. αν δεν έχει αλλαχθει ο κωδικός από τον default να βάζεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ και ΑΓΓΛΙΚΑ τους χαρακτήρες. Επίσης ανάλογο το λειτουργικό που έχεις ή το πρόγραμμα της TP Link που χρησιμοποιείς, πρέπει να δεις που αποθηκεύονται τα δίκτυα και να τα διαγράψεις όλα, μήπως κολλάει κάτι εκεί. Αν έχεις την συγκατάθεση του γείτονα δοκιμάστε με άλλο Όνομα και Κωδικό και δοκιμάστε και άλλη κωδικοποίηση. πχ WEP
partblah1990 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 φιλε μου ξες γιατι γινεται αυτο ; Ο γειτονας εχει συνδεδεμενο το router στην πριζα αλλα του εχουνε κοψει το Internet......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα