Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Έχω ένα Dell inspiron 7720 καλά τα χαρακτηριστά και το πήρα για να μπορώ να παίζω παιχνίδια. Βάζω το GTA iv ενώ το lap top μου πληρεί τις system requirements και στην τελική κάνω τα γραφικά τα βάζω στα low και την ανάλυση 1366x768 και πάλι τα ίδια κολλάει ίσως πιο λίγο αλλά σχεδόν το ίδιο. Μετά κάνω benchmark στο παιχνίδι οκ όλα εκτός από από την κάρτα γραφικών έγραφε ότι είχα την onboard Intel hd graphics 4000 ναι με αυτήν είναι λογικό να κολλάει αλλά όχι με την gt 650 από ότι λένε τα requirements. Πάω στο nvidia το πρόγραμμα και στο physx επιλέγω σε όλα την gt 650 και πάλι τα ίδια, πάω στα bios και δεν εγγραφε τίποτα για κάρτα γραφικών ούτε για οθόνη και μου είπαν ότι δεν έχει καλό η Dell μετά, Ε χρόνια πολλά το κατάλαβα. Πάω μετά στη διαχείριση υλικού και οι δύο οι κάρτες υπάρχουν κανονικά απενεργοποιω την onboard αν και αναγνωρίσει την nvidia αλλά μου σβήνει η οθόνηκαι το δοκίμασα και ανάποδα και με την onboard δουλεύει. Στο physx που είδα μετά έδειχνε με όλες τις επιλογές ότι η οθόνη του laptop είναι συνδεμένή στην onboard. Α και το πρόγραμμα της nvidia και τα windows μου είναι ενημερωμένα και ξανά έβαλα και τους driver και πάλι το ίδιο και έβαλα για turbobust και άλλους δύο από το cd που νόμιζα θα δουλεύει καλύτερα αλλά τώρα σέρνεται ακόμα πιο πολύ σαν το σαλιγκάρι τις Γουαίτεμαλας. Αν είναι δυνατόν!σοβαρά είναι χειρότερα τους έβγαλα μετά και ήταν πάλι το ίδιο στην χειρότερη κατάσταση. Και το νόημα που βγαίνει είναι ότι η nvidia δεν είναι συνδεμένή στην οθόνη. Πήρα τηλ στη Dell και λέει αριθμός δεν αντιστοιχεί. Πήρα κάτι γνωστούς μου είπαν αυτά που σας είπα πάνω κάτω. Αν κάποιος έχει λύση για το πρόβλημα μου α έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει και τον ευχαριστώ προκαταβολικά παρά πολύ. Για να πω και εγώ ότι τα λεφτά που έδωσα έπιασαν κάπως τόπο Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Να είστε καλά!

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά έβαλα άλλα παιχνίδια και παίζουν κανονικά έβαλα και το GTA episodes from liberty city και αυτό τέλεια μάλλον είχε πρόβλημα με το physx το GTA iv που έβαλα αν και αυθεντικό. Τέλος παντον όλα καλά τώρα. Ευχαριστώ για όσους ξόδεψανέ χρόνο για μένα να είστε καλά. Εύχομαι και σε εσάς να λυθούν τα προβλήματα σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...