xaiko Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Για σας, παιδες η μανα μου χρισιμοπιηουσε αυτο το κινιτο που της το χαρισανε οταν πιγε Αμερικη.. με δικια τους SIM, και ολα ηταν ρολοί. Αλλα οταν ειρθε εδω και εβαλε τη Cosmote SIM της, Διμιουργιθικε ενα προβλημα. Οταν την περνει καπιος τηλ. και κανουν ενα διαλογο μετα χανετε τελειος το σιμα. διλαδη δευτερο τηλ δεν παιζει.... Δεν υπαρχει σιμα.. δεν φτεει η περιοχη... Αφου βγαλει τη σιμ και τη ξαναβαλει ειναι παλι comble αλλα μονο για μια κλιση. εψαξα λοιπον να βρω πλιροφοριες για αυτο το κινιτο και ειδα οτι στην ελλαδα δεν εχει κικλοφορισει... Δεν ξερω ρε παιδια υποθετω οτι δεν μπορη να κανει επαφη η Ελληνικη Sim Με το Αμερικανικο κινιτο??? Τι λετε?? καμια ιδεα??.. τα φοτα σας. Το κινιτακι ειναι αυτο εδω... http://www.htc.com/u...uch-4g-tmobile/ μου λεει ~No SIM card in the phone~ ενοω η SIM ειναι μεσα....
gs20309 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 δοκίμασε καταρχάς με άλλη κάρτα sim να δεις αν κάνει τα ίδια νούμερα, πόσα χρόνια την έχει η μαμά σου την κάρτα sim? επίσης κάποιες συσκευές από αμερική είναι κλειδωμένες κ δουλεύουν μόνο με αμερικάνικες sim.. Sent from my iPhone using Insomnia
xaiko Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Την εχει αρκετα χρονια. Εγω δοκιμασα αυτο που λες με 2/3 Sim σχετικα οχι παλιες αλλα παλι τζιφος.... μου φενετε οτι η σισκευη αυτη ανικει σε αυτες που δουλευουν μονο με αμερικανικες Sim οπως λες... :/ Και τωρα? υπαρχει τροπος να την ξεκλιδοσω??? να την παω σε καπιο τεχνικο ξερω γω.. η θα μου μινει το ολοκαινουργιο κινιτο χορις sim
gs20309 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ουσιαστικά τότε θα πρέπει να ψάξεις για ξεκλείδωμα συσκευής, δεν ξέρω δυστυχώς να σου πω παραπάνω. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα