A_panM Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Πηγα να ανοιξω το pc μου το απογευμα και παρατηρησα το εξης προβλημα στην αρχικη οθονη του bios εδειχνε τα γραμματα καπως περιεργα κομμενα κτλ λες και καποιο προβλημα υπαρχει με το καλωδιο της οθονης ενα πραγμα.Οχι ομως δεν ηταν αυτο, παρεμεινε εκει στην αρχικη του μπαιοσ χωρις να κανει τιποτα αλλο.Βγαζω ενα module μνημης και πηρε μπροστα κανονικα.Αυτο δν το δοκιμασα ακομα σε αλλο σλοτ αυριο λεω να το δοκιμασω να δω αν φταιει η μνημη η το σλοτ.. Pc:Amd 4800 s939,mobo asrock glan 939,ram 1gb+2X512
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Τσεκάρεις όλα τα dimms μνήμης σε όλα τα slots ξεχωριστά και με memtest και βλέπουμε.
A_panM Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 εβαλα το ''προβληματικο'' ντιμακι σε αλλο σλοτ αλλα το ιδιο..Μαλλον τα παιξε...
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Χωρίς αυτό είσαι σταθερός χωρίς προβλήματα;
A_panM Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 λοιπον με μερικες δοκιμες που εκανα και με τα 3 ντιμακια σε διαφορα σλοτ δουλευει..παραθετω εικονες. ετσι ηταν πριν (με κοκκινο η μνημη ή το σλοτ που ειχα προβλημα) και τωρα τις εχω ετσι
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Αν είσαι σταθερός, εντάξει. Ρίξε ένα memtest όμως να είμαστε σίγουροι.
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Το κατεβάζεις, το καις σ' ένα CD ή το περνάς σ' ένα flashάκι και κάνεις boot από αυτό. Ή απλά άσ' τες έτσι, κάνε τη δουλειά σου και θα δεις αν έχεις πρόβλημα.
A_panM Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ok μπορει και να το δοκιμασω.Να πω και κατι αλλο στις ιδιοτητες μου λεει μνημη 2GB (1,75 ειναι δυνατη η χρηση) τι σημαινει αυτο?Δεν μπορω να βαλω αλλο ντιμακι?
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Για κάποιο λόγο σου δεσμεύει 256ΜΒ. Έχει onboard κάρτα γραφικών η μητρική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα