danai77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ενδιαφέρομαι για την αγορά σταθερού υπολογιστή - μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ λαπτοπ. Χαρακτηριστικά: Ποσό που διαθέτουμε : Μάξιμουμ 750 ευρώ Χρήση υπολογιστή : Internet, ταινίες, gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα συγκεκριμένο Οθόνη: Έχω μια Samsung 22" (όχι HD) αλλά θα συνδέω ενδεχομένως με 40" Samsung smart tv και στο μέλλον θα πάω για LED οθόνη > 24" Πληκτρολόγιο, ηχεία και ποντίκι χρειάζονται. Τοποθεσία: Αθήνα και θέλω να αγοράσω από ένα κατάστημα όπου και να γίνει συναρμολόγηση. Θα ήθελα να βάλω Windows 8 (αν πιστεύετε πως αξίζει τον κόπο) Για gaming υπάρχει κονσόλα αλλά θα ήθελα να μπορώ να παίξω παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις και στο PC. Οπότε στα χαρακτηριστικά του gaming θέλω κάτι καλό αλλά όχι απαραίτητα top. Ακούω με χαρά τις προτάσεις σας!
XMorsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οριστε μια προταση με χωρο για μελλοντικο SLI. Το καταστημα ειναι το visionstudio στην θεσσαλονικη, στελνει σε ολη την ελλαδα. Συνοδεψε την αγορα σου με ενα επιπλεον 12mm ανεμιστηρακι οπως αυτο: http://www.visionstu...&step=undefined, για καλύτερο airflow. EDIT: Εκανα αλλη μια συνθεση λιγο δυνατοτερη αλλα και λιγο ακριβότερη απο το e-shop. EDIT2: Αν θες να ριξεις το κοστος απο τη συνθεση του e-shop μπορεις να αλλαξεις τον επεξεργαστη με τον Phenom II X4 965BE, ετσι θα πεσει το κοστος κατα 35 ευρω, Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2012 από XMorsX 2
danai77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Οριστε μια προταση με χωρο για μελλοντικο SLI. Σ' ευχαριστώ πολύ! SLI??? Επίσης το ανεμιστηράκι ισχύει και για τη σύνθεση του eshop? Λειτουργικό δεν βλέπω σε καμία σύνθεση Πόσο παραπάνω θα στοιχίσει με λειτουργικό; P.S. Περιμένω κι άλλες προτάσεις! P.S. 2: Υπάρχει περίπτωση να χρειαστώ δυο οθόνες. Οι κάρτες γραφικών υποστηρίζουν όλες εισαγωγή και δεύτερης οθόνης?
Millennium Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Για τις οθονες που λες καλυπτεσαι με τις προτασεις.Η 7870 υποστηριζει πανω απο 2.
XMorsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Γυρω στα 100 ευρω τα Win7 Home Premium 64bit, αν επιλεξεις να τα αγορασεις. Στη συνθεση του e-shop εβαλα αλλο ανεμιστηρακι αν προσεξεις. SLI ειναι η τεχνολογια της nVidia για χρηση 2 GPU στο ιδιο συστημα.
Millennium Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Γυρω στα 100 ευρω τα Win7 Home Premium 64bit, αν επιλεξεις να τα αγορασεις.
GP7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Οι συνθεσεις δεν εχουν λειτουργικο, επειδη τα κανει δωρο ο καλος θειος..
XMorsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μεταξυ κατεργαρεων... PS: Εγω αυθεντικα τα εχω, αλλα ποτε δε τα πληρωσα... χεχε
danai77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καμιά άλλη, λίγο πιο οικονομική πρόταση παιδια;;
XMorsX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Οριστε η συνθεση απο το e-shop με μικρες αλλαγες, φθηνοτερο και καλυτερο στα σημεια πιστευω. Πιο οικονομικο δεν συμφερει όσον αφορα την αξια του και δεδομενου οτι θα παιζεις παιχνιδια.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Εμ, θες και windows αγορασμένα, θες και υψηλές επιδόσεις στα παιχνίδια και όλα αυτά με max 750 ευρώ. Δύσκολα τα πράγματα δεσποινίς. 1
danai77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Εμ, θες και windows αγορασμένα, θες και υψηλές επιδόσεις στα παιχνίδια και όλα αυτά με max 750 ευρώ. Δύσκολα τα πράγματα δεσποινίς. Εντάξει βρε κι εσύ, ούτε απαραίτητο είπα πως είναι να αγοράσω τα Windows, ούτε είπα πως θέλω επιδόσεις Φασούλα. Και Γκάλης να είναι την κάνω τη δουλίτσα μου Οριστε η συνθεση απο το e-shop με μικρες αλλαγες, φθηνοτερο και καλυτερο στα σημεια πιστευω. Πιο οικονομικο δεν συμφερει όσον αφορα την αξια του και δεδομενου οτι θα παιζεις παιχνιδια. Thank you very much sir 1
sobi1984 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 εγω θα κανω την αλλη ερωτηση για ποια παιχνιδια μιλαμε ?
danai77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, παίζω τέννις, 2k, κάποια shooter και στυλ tekken!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα