freedomman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 δεν μπορώ να κάνω φορματ τον υπολογιστή της υπογραφής μου. είναι καινούριος. όταν βάζω δεύτερο σκληρό επάνω τότε το φορματ γίνετε. με ένα σκληρό μετά τη πρώτη επανεκκίνηση πριν την ολοκλήρωση της εγκατάστασης μου κάνει μια ξεκάρφωτη επανεκκίνηση και όταν ανοίγει μου βγάζει το μήνυμα της φώτο. βάζω τα 7. με τα xp δουλεύει κανονικά
pagratios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Απλά βάζεις το cd και πετάει αυτό το σφάλμα?
freedomman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ξεκινάει το φορματ χωρίζω το σκληρό και πριν ολοκληρωθεί το φορματ γίνετε αυτό
pagratios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Προσπάθησες να το κάνεις δίχως να χωρίσεις τους σκληρούς?
pagratios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Από τι μέσο κάνεις εγκατάσταση? Αν είναι από dvd μήπως να το ξαναγράψεις
freedomman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 το έγραψα πάλι από αλλού και πάλι τα ίδια και άκου και ένα άλλο κουλό. όταν στο δεύτερο σκληρό συνδέσω ΜΟΝΟ τη τροφοδοσία πάλι το φορματ το κάνει κανονικά εάν βγάλω τη τροφοδοσία από το δεύτερο σκληρό αρχίζουν τα προβληματα
pagratios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Όλα τα κομμάτια είναι ολοκαίνουργια? Τότε γιατί δεν το κάνεις έτσι?
freedomman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ο κύβος ερρίφθη. τελικά η μητρική έχει πρόβλημα. θα την στείλω αύριο πίσω
pagratios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πως το κατάλαβες? Το δοκίμασες σε κάποιον φίλο?
freedomman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 σήμερα επέστρεψε η μητρική από την εταιρία που την αγόρασα και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη μητρική. την έβαλα επάνω και πάλι τα ίδια έχω. τι κάνουμε τώρα?
Neo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Γιατι δεν βγαζεις τον δισκο αφου τελειωσει η εγκατασταση?
freedomman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 δεν τελειώνει το φορματ για να βγάλω το cd . με τον ένα δίσκο λέω. εαν βάλω το δεύτερο μόλις τελείωση και το βγάλω μετά μπορεί να μην ανοίγει στο τελευταίο στάδιο μου κάνει μια επανεκκίνηση λες και έκοψα το ρεύμα
kickback Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μάλλον ο δίσκος έχει το πρόβλημα και όχι το m/b. Προσπάθησε να κάνεις ένα checkdisk να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα