PaNtErAz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Panteraz εγραψα και στο δικο μου thread οτι ξεκινησα να ψαχνω για κατι απλο κοντα στα 450 ευρω κ θεωρησα πως ειναι περιττο να παρω κατι τοσο ακριβοτερο κ μαλιστα με 1 μολις χρονο εγγυηση.Δεν αποκλειω να μου τη βαρεσει τελικα κ να παρω αυτο που οντως εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα ακομα το ψαχνω. Εσυ εχεις ιδιαιτερη συμπαθεια στη Lenovo η μου φαινεται; Δηλωμένος
arxaggelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Panteraz εγραψα και στο δικο μου thread οτι ξεκινησα να ψαχνω για κατι απλο κοντα στα 450 ευρω κ θεωρησα πως ειναι περιττο να παρω κατι τοσο ακριβοτερο κ μαλιστα με 1 μολις χρονο εγγυηση.Δεν αποκλειω να μου τη βαρεσει τελικα κ να παρω αυτο που οντως εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα ακομα το ψαχνω. Εσυ εχεις ιδιαιτερη συμπαθεια στη Lenovo η μου φαινεται; Ε τότε πάρε αυτό το λενόβο με 2 χρόνια εγγύηση Btw πώς σας φαίνεται το συγκεκριμένο;
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 WTF αυτό φαίνεται τούμπανο σε αυτά τα χρήματα!
liakjim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 WTF αυτό φαίνεται τούμπανο σε αυτά τα χρήματα! Πρέπει να ξεκαθαριστεί αν η εγγύηση είναι αποκλειστικά e-shop ή μπορείς να εμπλεξεις κ την αντιπροσωπεία (η αμφιβολία μου αυτή είναι που με αποτρέπει απο το να προτείνω αγορές απο e-shop σε φίλους/γνωστούς ) Sent from my iPod touch using Insomnia
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Είναι το καλύτερο όμως για τα χρηματα του!!!
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Κι εμένα μ' ενδιαφέρει να μάθω τι παίζει με το after sales support, γιατί δεν είναι για μένα, και δε θέλω να τρέχει και να μη φτάνει ο κάτοχος, ο οποίος μάλιστα διαμένει στην επαρχία.
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ε λογικα παιζει να ειναι η pro εγγύηση του e-shop
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 είναι sticky φίλος Edit: Με έχει χτυπήσει η νυστα Δεν ξέρω τι παίζει με τα lenovo...
efkola Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Arxaggelos,ενδιαφερουσα προταση.. Σε ευχαριστω γιατι δεν το ειχα δει...Μου φαινεται αντιστοιχου vfm με το Fujitsu ah532 η κανω λαθος;Το ενα υπερτερει σε επεξεργαστη κ το αλλο στην καρτα γραφικων. Ερωτησεις:1.Γιατι δεν το βγαζει το skroutz; 2.Γιατι εχει τοση σημασια αν η εγγυηση για το β χρονο ειναι του καταστηματος η της Lenovo;Αν συμβει κατι(εντος των δυο ετων)δεν ειμαστε καλυμενοι ουτως η αλλως; 3.To e-shop κανει επεκταση εγγυησης κ με τι κοστος; 4.Υπαρχει κατι αντιστοιχο σε λογικη τιμη με i5;Πολλα ζηταω ε; Edit:Η δευτερη απορια μου λυθηκε απο το διπλανο θεμα...καταλαβα σπ' οσα διαβασα οτι το e-shop βρισκεται στο χειλος του γκρεμου κ μπορει συντομα να βαλει λουκετο.Τωρα το μαθαινω :/
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 3) Πρέπει να ρωτήσεις το κατάστημα...εγω δεν ξέρω να σου πω... 4)Πολλά ζητάς...το fujitsu δεν έχει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών άρα κόβεται στα games σε αντίθεση με το lenovo.... Το lenovo ειναι το πιο vfm αυτή τη στιγμή αλλά παίζει η εγγύηση τωρα,,,,
liakjim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ερωτησεις:1.Γιατι δεν το βγαζει το skroutz; 2.Γιατι εχει τοση σημασια αν η εγγυηση για το β χρονο ειναι του καταστηματος η της Lenovo;Αν συμβει κατι(εντος των δυο ετων)δεν ειμαστε καλυμενοι ουτως η αλλως; 1 . Διότι δεν τους δίνει τα λεφτα για να ´´διαφημιστουν ´´ με το φαίνονται στα αποτέλεσματα . 2. Όχι απο το 2ο χρόνο . Απο την 1η ημέρα . Λογικά (δεν είμαι σίγουρος ) διότι κάνει παραεισαγωγη οπότε το serial number δεν αναγνωρίζεται απο την Lenovo Hellas/Europe (βέβαια κάπου έχω διαβάσει ότι τους υποχρεώνεις στέλνοντας email στην ´´μαμά´´ εταιρία ) Ειλικρινά δεν ξέρω όμως . Sent from my iPod touch using Insomnia 1
efkola Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω κ τους δυο για τις απαντησεις... Η προσφορα στο συγκεκριμενο ληγει το αλλο Σαββατο οποτε εχω χρονο να το σκεφτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα