Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντως κι εγω το ειδα...μολις γυριζω απο mediamarkt.Φοραει win 7 κ με επιβαρυνση 15 ευρω περνανε τα Win 8.

Ειναι στα 599 κ ισως να το ειχα αγορασει αν δε ειχε μονο ενα ετος εγγυηση :/

Στα 549 εχουν το ιδιο σχεδον lenovo με 610 καρτα γραφικων κ i3 3110.

Σου δινουν δυνατοτητα επεκτασης εγγυησης για αλλα 3 χρονια με επιβαρυνση 100€.

Δημοσ.

έλα ρε φίλε τόσα πολλά??το περίμενα οτι θα ειχε 1 χρονο εγγύηση για αυτο ρωτησα πριν :P

Εγω το fujitsu του έκανα με τα μισα λεφτά (50 ευρά) επεκταση στα 3 χρονια

Edit:

Στα 549 εχουν το ιδιο σχεδον lenovo με 610 καρτα γραφικων κ i3 3110..

Αυτό λες ε?

Δημοσ.

Πηγα και το αρπαξα παιδια....1 χρονο η εγγυηση τελικα, αν και στο ταμειο μου ειπαν για 2 χρονια, αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει....Νομιζω εκανα καλη επιλογη για τη δουλιτσα που το ηθελα...Σας ευχαριστω για ολα!!!Για οτιδηποτε χρειαστω θα συμβουλευτω και παλι τους ειδικους!!! :-D :-)

Δημοσ.

Συγνώμη είδες από κοντά το Lenovo i5-3210 με GT630 2GB και δεν το πήρες;;; Σε πιο MM είπες το είδες; Νόμιζα είχαν εξαντληθεί. Τουλάχιστον στην Σταυρούπολη είχε μόνο το εκθεσιακό.

Δημοσ.

Συγνώμη είδες από κοντά το Lenovo i5-3210 με GT630 2GB και δεν το πήρες;;; Σε πιο MM είπες το είδες; Νόμιζα είχαν εξαντληθεί. Τουλάχιστον στην Σταυρούπολη είχε μόνο το εκθεσιακό.

Είχε 1 χρόνο εγγύηση και τον φόβησε μάλλον....

Δημοσ.

Panteraz εγραψα και στο δικο μου thread οτι ξεκινησα να ψαχνω για κατι απλο κοντα στα 450 ευρω κ θεωρησα πως ειναι περιττο να παρω κατι τοσο ακριβοτερο κ μαλιστα με 1 μολις χρονο εγγυηση.Δεν αποκλειω να μου τη βαρεσει τελικα κ να παρω αυτο που οντως εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα ακομα το ψαχνω.

Εσυ εχεις ιδιαιτερη συμπαθεια στη Lenovo η μου φαινεται; :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...