cabanas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια...Χρειαζομαι τη βοηθεια των ειδικων...Θελω να αγορασω νεο laptop με τιμη κοντα στα 500 ευρω...Ρωτησα εναν γνωστο μου που ασχολειται και μου εδωσε το παρακατω μοντελο...Η χρηση που το θελω ειναι κυριως οικιακη, για Inernet αλλα εχω και εργασιες για τη σχολη με word, excel, pp, χρησιμοποιω αρκετα Facebook και Skype...Θελω ομως να παιζω και κανενα παιχνιδακι, Football Manager, ας μην κρυβομαστε... :-D ...Ο επεξεργαστης του παρακατω μοντελου ειναι πολυ καλος νομιζω...Θελω να μου πειτε την αποψη σας για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα και αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο!!!Σας ευχαριστω πολυ!!! http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10106587
timo63 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ο επεξεργαστης μια χαρα ειναι ..καρτα γραφικον δεν βλεπω να εχει για games
geopolit Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 στα λεφτά αυτά νομίζω μια από τις καλύτερες λύσεις είναι το hp http://www.skroutz.gr/s/2378816/HP-Pavilion-g6-2153-ev-A8-4500M-4GB-320GB.html?keyphrase=g6+2153 1
bebis4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 στα λεφτά αυτά νομίζω μια από τις καλύτερες λύσεις είναι το hp http://www.skroutz.g...yphrase=g6 2153 και με μια επεκταση εγγυησης
cabanas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα και παλι παιδια...Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας ολους... bebis 4 θα συμφωνησω οτι ο i5 ειναι 2 γενιες πισω αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκεις i7 και αλλους i5 που ειδα τους βρηκα κοντα στα 600 ευρω...Η καρτα γραφικων οντως δεν αναφερει ποσα mb ειναι... geopolit θα τσεκαρω και την δικη σου προταση, αλλα πραγματικα δεν θελω να φυγω πανω απο τα 500...Για τη δουλεια που το θελω νομιζω ειναι οκ το lenovo....απλη χρηση θα του κανω, κυριως εργασιες word και pp και fb, skype θελω...Το μονο που με προβληματιζει ειναι η καρτα γραφικων που δεν αναφερει, μην ειναι 512 mb για να παιζω Manager!!! Μεχρι την αλλη βδομαδα λεω να το κλεισω, οποτε οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι ευπροσδεκτη και φυσικα ευχαριστω και παλι για το χρονο σας και το ενδιαφερον!!! Και επανερχομαι αμεσα....Μπορω να παω μεχρι και 550 ευρω, οποτε ο,τι καλυτερο εχετε να μου προτεινετε το αναμενω...Δεν εχω τρελες γνωσεις απο υπολογιστες γι αυτο θα σας εμπιστευτω σε ο,τι μου πειτε!!!
Antwni Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Καλή πρόταση είναι και αυτό... Επίσης δεν έχει τόσο σημασία πόσα gb είναι αλλά πια κάρτα φοράει...mb δεν είναι...έχουν shared memory Τέλος δες και αυτό αλλά δεν ξέρω αν παίζει το fm με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών...λογικά θα παίζει...
cabanas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω πολυ Αντωνη...Ο επεξεργαστης του samsung που ειναι i3 ειναι οκ σε σχεση με τον i5 του lenovo?Γενικα μου ειπαν καλα λογια για το lenovo, αλλα εσεις σιγουρα ξερετε καλυτερα.... Το fujitsu εχει παρομοια χαρακτηριστικα με το lenovo αν ειδα καλα....Σε ευχαριστω και παλι!
LambisElef Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 O i5 του δικού σου είναι πρώτης γενιάς, κάτι όχι τόσο καλό. Επίσης, ο i3 του Samsung είναι 3ης γενιάς, δηλαδή ivy, κάτι που είναι πάρα πολύ καλό στις επιδόσεις. Θα στον συνιστούσα περισσότερο από έναν i5 πρώτης γενιάς. Επίσης, με την κάρτα του Samsung θα παίζεις και κάνα παιχνιδάκι, ενώ με του lenovo τίποτα. Πρότασή μου να πας στον Samsung.
cabanas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Να αυτα δεν ξερω και ηθελα τη γνωμη σας...Εγω ειδα i5 και λεω θα ειναι καλυτερος...Μετα και τη συμβουλη σου λαμπη κλεινω προς samsung
bebis4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 πιστευω οτι ο i 3 τριτης γενιας σε καλυπτει για αυτο που θες απλα η samsung εχει για σερβις το ιδιο με την acer που δεν διαβαζω και καλα λογια, βεβαια τα samsung εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης οποτε μπορει να ειναι αχρειαστο.
PaNtErAz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνώ με τους παραπάνω για τον Samsung με ivy παρά για τον πρώτης γενιάς i5 (παρότι είναι Lenovo κλαψ!) 1
Antwni Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 (παρότι είναι Lenovo κλαψ!) off topic χαχαχα πέθανα 2
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 1. Πώς και τόσο hype για τα Lenovo; 2. Ποιο θα προτείνατε γύρω στα 400-500€ για χρήση Internet/Office με γνώμονα και το after sales support; Έχω δει αυτό: http://www.cosmodata.gr/product/153294/ +10€ για άλλα 2GB ram.
LambisElef Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Το samsung έχει i3 ivy επεξεργαστή, ενώ το Dell έχει μια γενιά πίσω και το sammsung έχει και ανεξάρτητη καρτούλα και windows 8 και 500gb σκληρό. Βέβαια το Dell είναι... dell και είναι 70 ευρώ φθηνότερο αλλά το samsung τα αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα