Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι, αλλά μέτρα εσύ καλού-κακού γιατί υπάρχουν full tower που δεν παίρνουν κάποιες ψύκτρες τύπου tower.

Θέλουμε την απόσταση απ' το καπάκι του επεξεργαστή μέχρι το εσωτερικό μέρος του πλαϊνού φύλλου (ή πλαϊνού ανεμιστήρα αν υπάρχει).

Δημοσ.

Δε θα 'χεις πρόβλημα.

Σίγουρα μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο αν θες να τον πιέσεις πολύ, αλλά πρέπει είτε ν' αλλάξεις κουτί, είτε να πας σε νερό.

Δημοσ.

Εγώ σε q9550 να κοιτάξω για τις ίδιες ψυκτρες η χρειάζομαι κατι πιο δυνατό;

Θελω και γω σιγά σιγα να το πείραξω λιγο..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κουτί ένα midi tower no name αλλα απο το πλάι το χω μονίμως ανοιχτό εδω και 3 χρονια.. Ειναι σε Γραφειο με ειδική θήκη κάτω δεξιά και το χω ανοιχτό αφού δε φαίνεται για καλύτερο αερισμο. Δε θέλω να ξεπεράσω τα 30€.

Εχω ένα no name αλλα απο πλάγια ειναι ανοιχτό εδω κ 3 χρονια. Midi tower ειναι και το ποσόν που θέλω να διάθεσω ειναι να μην ξεπεράσει τα 30€..θέλω απλα τον επεξεργάστη να τον φτάσω στα 3,4-3,6 και βάζει τις τωρινές θερμοκρασίες χωρίς να αντιμετωπίζει ζόρια.

Κουτί ένα midi tower no name αλλα απο το πλάι το χω μονίμως ανοιχτό εδω και 3 χρονια.. Ειναι σε Γραφειο με ειδική θήκη κάτω δεξιά και το χω ανοιχτό αφού δε φαίνεται για καλύτερο αερισμο. Δε θέλω να ξεπεράσω τα 30€.

θέλω απλα τον επεξεργάστη να τον φτάσω στα 3' date='4-3,6 και βάζει τις τωρινές θερμοκρασίες χωρίς να αντιμετωπίζει ζόρια.

Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']

Δημοσ.

1. Το ότι το έχεις ανοιχτό δε συνεπάγεται αυτομάτως ότι έχεις καλύτερες θερμοκρασίες, αφού σε πολλές περιπτώσεις, ο αέρας πρέπει να κάνει ένα κύκλο στο κουτί, αλλιώς μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

2. Αν στη δική σου περίπτωση έχεις καλύτερες θερμοκρασίες και δεν έχεις πρόβλημα να το έχεις μόνιμα έτσι, τότε δεν έχεις θέμα με το μέγεθος της ψύκτρας, μπορείς να πας και στην Xigmatek που παρέθεσα, νομίζω είναι λίγο καλύτερη από τη Thermalright.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...