ektor7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 παιδια σαε ευχαριστω πολυ ολους για τις πληροφοριεσ σας...αγορασα το iphone 5 white 32g να στε καλα!!!! Καλοδουλευτο!
haHa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καλοριζικο κ καλοδουλευτο! Τα 860€ του iphone 5 32gb βεβαια ειναι παρα πολλα χρήματα. Στη θεση με αυτα τα χρηματα ισως να προτιμουσα ενα galaxy s3 και ενα ipad 3/mini. Σχεδον στα ιδια χρηματα θα εβγαιναν! 1
nikoskon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Πολύ όμορφα και τα 2 τηλέφωνα. Με τον Γαλαξία σίγουρα δεν θα απογοητευτείς μια και δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει καλά και γρήγορα. Το μηλόφωνο είναι μηλόφωνο. Κάνει λιγότερα, δεν είναι παραμετροποιήσιμο, θέλει jailbrake για να λειτουργίες που ο Γαλαξίας τις έχει by default. Αλλά αυτά που κάνει τα κάνει εκνευριστικά γρήγορα και με λιγότερα κλικ. Αυτά από εμένα που ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα. Μια χαρά και τα 2 αλλά αν δεν δοκιμάσει κανείς, δύσκολα καταλαβαίνει αυτά που γράφονται. Καλημέρα! Sent from my iPhone using Insomnia 1
takaross Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 εγω τα ειχα και τα δυο και καταληξα στο μηλαρακι τωρα εχω παρει το πενταρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα