Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s3 Η' iphone 5 ????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Samsung Galaxy S3. Το κινητό είναι απλά αλλού....

(Αν βρείς και την έκδοση LTE -λόγω των 2GB ram και υποστήριξη 4G- ακόμα καλύτερα!).

• Like 2
Δημοσ.

Εχει ξανασυζητηθει πολλες φορες το θεμα. Αν θες να κανεις φιγουρα να εχεις ενα ομορφο και ανετο θα ελεγα κινητο παρε το iPhone.

Αν θες να ασχοληθεις πιο πολυ με το κινητο (παιχνιδια gps και αλλες μαπες) παρε το s3. Ως κατοχος του s3 ειμαι πολυ ευχαριστημενος μπορω να πω. Με την οθονη δεν εχω προβλημα,αλλα ολοι το λενε "παντοφλα" :Ρ

Δημοσ.

απλα δν ξερω αν θα εχει αντοχες το s3..δλδ αν θα κολαει μετα απο 1 χρονο κ με την πολλη χρηση

Εχει ξανασυζητηθει πολλες φορες το θεμα. Αν θες να κανεις φιγουρα να εχεις ενα ομορφο και ανετο θα ελεγα κινητο παρε το iPhone.

Αν θες να ασχοληθεις πιο πολυ με το κινητο (παιχνιδια gps και αλλες μαπες) παρε το s3. Ως κατοχος του s3 ειμαι πολυ ευχαριστημενος μπορω να πω. Με την οθονη δεν εχω προβλημα,αλλα ολοι το λενε "παντοφλα" :Ρ

απλα δν ξερω αν θα εχει αντοχες το s3..δλδ αν θα κολαει μετα απο 1 χρονο κ με την πολλη χρηση

Δημοσ.

Τί χρήστης είσαι?Σου αρέσει να το σκαλίζεις και να το γαργαλάς ή το θες stock?Αν είσαι το πρώτο s3 αν είσαι το 2 iphone 5....

(Φυσικά ψάξε λίγο τα specs του καθενός και αν μπορείς δούλεψε πρώτα το καθένα λιγάκι. Μην βλέπεις τα διάφορα bench στο youtube γιατί είναι τελείως άστοχα!!!Τί σε νοιάζει εσένα αν θα ανοίξει το τηλ 3 sec πιο γρήγορα? Λες και θα το ανοιγοκλείσεις πολλές φορές...)

Δημοσ.

Τί χρήστης είσαι?Σου αρέσει να το σκαλίζεις και να το γαργαλάς ή το θες stock?Αν είσαι το πρώτο s3 αν είσαι το 2 iphone 5....

(Φυσικά ψάξε λίγο τα specs του καθενός και αν μπορείς δούλεψε πρώτα το καθένα λιγάκι. Μην βλέπεις τα διάφορα bench στο youtube γιατί είναι τελείως άστοχα!!!Τί σε νοιάζει εσένα αν θα ανοίξει το τηλ 3 sec πιο γρήγορα? Λες και θα το ανοιγοκλείσεις πολλές φορές...)

μπραβο επιτελους καποιος λογικος που ξερει..μου αρεσει να το σκαρλιζω απλα σκεφτομαι οτι το 5 το παιρνεις κ οτι μεχρι να πεις οτι το αλλαζεις κ μεχρι να σου διαλυθει δουλευει εξισου καλα..ενω το s3???? ξερεις;;;

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν έδινα ένα Χ αξιοσέβαστο ποσό, δε θα ήθελα να δώ μετά απο 10 ημέρες αυτό...

Αναρωτιέμαι, μετά απο 100 ημέρες πως θα' ναι; :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Άν είσαι ανοικτός κ σε άλλες προτάσεις,ρίξε κ μια ματιά στο nexus 4 που έρχεται εντός του μηνός λογικά και είναι κλάσης ανώτερο κ από τα 2.

Δημοσ.

Ειχα 3gs, εχω ipad 3ης γενιας. Πριν δυο μηνες πηρα το ς3 και δε το χω μετανιωσει καθολου. Το κινητο ειναι ταχυτατο κι απιστευτα smooth. Ατομα που το χουν απο τη μερα κυκλοφοριας του δεν εχουν αντιμετωπισει καποιο θεμα.. η οθονη του ειναι απολαυση και το μεγεθος δε δυσκολευει. Γιατι ειναι πολυ λεπτο και ελαφρυ!

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

μπραβο επιτελους καποιος λογικος που ξερει..μου αρεσει να το σκαρλιζω απλα σκεφτομαι οτι το 5 το παιρνεις κ οτι μεχρι να πεις οτι το αλλαζεις κ μεχρι να σου διαλυθει δουλευει εξισου καλα..ενω το s3???? ξερεις;;;

Εννοείται ότι το ξέρεις!!!ΔΕΝ θα σου πάθει τίποτα!!!Πίστεψε με έχω ασχοληθεί και με ios και με android πολύ...Ότι σκαλίζεις κάποια στιγμή πολύ πιθανόν να την πατήσει. Αλλά αν σκαλίζεις σίγουρα θα δεις ότι, ότι και να κάνεις στο 99% των περιπτώσεων όλα επαναφέρονται σε εργοστασιακή κατάσταση. Μάλιστα το μείον σε αυτό το κομμάτι το έχει το iphone στην περίπτωση που το έχεις ξεκλειδώσει γιατί υπάρχει περίπτωση να το κλειδώσεις και μετά τρέχα γύρευε....Τώρα αν τα αφήσεις μαμά δεν παθαίνουν τίποτα. Εγώ προσωπικά προτιμώ το S3 (χωρίς να θέλω να σε επηρρεάσω) γιατί θεωρώ ότι αυτά που δίνει αναλογικά με τα λεφτά που κάνει (400 κάτι ευρώ πλέον) είναι πολύ περισσότερα από αυτά που δίνει το 5άρι με τα 700κάτι ευρώ του. Φυσικά το καθένα έχει τα συν του και τα πλην του. Πάντως και με τα δύο θα μείνεις ευχαριστημένος....συνήθως το πρόβλημα είναι στον χαρακτήρα του κατόχου και όχι στο κινητό το ίδιο!!!

Δημοσ.

Σε ενα ποστ οπου 10 στους 10 σου ειπανε να παρεις galaxy S3 λες οτι πηρες το iphone 5; Μαλλον θα το μετανοιωσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μην ξεκινησετε flame. Το θεμα μπορει να ενδιαφερει κι αλλους και να συνεχιστει η συζητηση. Δε θελω να το κλειδωσω, αν εχετε αποριες διαβαζετε αυτο http://www.insomnia....13-όροι-χρήσης/

Αν εχετε αποριες για τις ενεργειες συντονιστων, στελνετε ΠΜ.

Over and out.

EDIT: Επισης, το θεμα ειναι για συγκριση των δυο συσκευων. Οχι για κριτικη στην αποφαση του ΤS, ελπιζω να ειναι σαφες αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...