Hal9000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τη νέα της πλατφόρμα καθώς και τις πρώτες δύο συσκευές που θα βασίζονται στο BlackBerry 10, θα παρουσιάσει η RIM σε ειδική εκδήλωση στις 30 Ιανουαρίου του 2013.Η πλατφόρμα του BlackBerry 10 είναι η πιο σημαντική αναβάθμιση τα τελευταία χρόνια για τη RIM και πολλοί την αναφέρουν ως την τελευταία ευκαιρία της εταιρείας να ξεφύγει από την αρνητική τροχιά των τελευταίων ετών. Ο πρόεδρος της RIM, Thorsten Heins, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, δηλώνοντας ότι όλα θα ανακοινωθούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση μαζί με τις τελικές ημερομηνίες κυκλοφορίας. Η RIM έχει ήδη καθυστερήσει το λανσάρισμα του BlackBerry 10 ενώ οι τελευταίες φήμες τοποθετούν το λανσάρισμα των πρώτων συσκευών στο πρώτο τρίμηνο του 2013 και πιθανότητα τον Μάρτιο. http://www.youtube.com/watch?&v=JEPYYo0-gfc Site: BlackBerry Blog 1
makmanb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Πάλι καλά, εγώ νόμιζα ότι θα το βγάλουν όταν βγει η Ελλάδα από την κρίση...καλά είναι σοβαροί? Και τις γιορτές τι θα πουλήσουν? Συλλεκτικό άλμπουμ με τις παλιές τους συσκευές??? 1
bisbirikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 iPhone rules . Για τους φαντικούς του email όλα τα κινητά προσκυνούν το BlackBerry. 1
stamatisx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Αν η Samsung έφαγε τόσα για αντιγραφή, η RIM πόσα να φάει? 1
chisao Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Να μπουν και αυτοί ξανά στο παιχνίδι....Να ζοριστούν όλοι τους να βγάζουν καλά προϊόντα με υποστήριξη!Όποιος παίρνει τα 2 μου ευρώ να τα αξίζει.... 1
norms Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εκτός απο τους αμερικάνους που πάντα είναι στον κόσμο τους, ασχολείται πλέον κανείς με τα ΒΒ; Εντάξει σαν πλατφόρμα προσφέρει ορισμένα πλεονεκτήματα ειδικά στους business users, αλλά πλέον το πουλάκι έχει πετάξει. 1
lucky_look Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εγω περιμενω πως και πως να δω πως θα ειναι τελικα! Το μονο ομως που μπορει να κανει κατα την αποψη μου ειναι να παρει πισω το κοινο που εχασε τα τελευταια χρονια, δεν το βλεπω να παει παραπερα. Πολυ ανταγωνιστικη η αγορα πλεον! Παρ' ολ' αυτα ας ελπισουμε πως θα παρουσιασει κατι αξιολογο και θα παει καλα!
prokopisboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Κύριο πλεονέκτημα (εκτός από εταιρείες που ανησυχούν για την ασφάλεια της ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ των στελεχών) είναι ότι θα είναι ένα κινητό που πολύ λίγοι θα πάρουν οπότε θα ξεχωρίζετε. Οι περισσότεροι έχουν ένα android και οι υπόλοιποι iphone οπότε μπορείτε να το παίζετε και λίγο στελέχη επιχειρήσεων με το γερο-cracberry. Το μοντέλο χωρίς κανονικό πληκτρολόγιο δεν θα μου άρεσε ακόμα και αν έτρεχε android ;ή windows 7 αλλά προσωπικά γούστα. Θα προτιμούσα η Rim να κάνει συμφωνία με τη Microsoft να ενσωματωθούν οι πατέντες της στο windows phone 8,5 έτσι για να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των οικοσυστημάτων.
mants118 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μάρτιο;;;; ΟΚ, δύσκολα τα πράγματα εκτός και αν κρύβουν κάποιο σούπερ κινητό σε σούπερ τιμή!!!
Radiatedsoul Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Η συσκευή που δείχνει το βίντεο δεν είναι αυτή που θα παρουσιαστεί Την χρησιμοποιούν μόνο για λόγους επίδειξης του νεου λειτουργικου 1
21century Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Περιμένω πτώση τιμών και ανανεωμένο λειτουργικό επιτέλους.
Scatman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 πανέμορφο, design-άτο αλλά πρέπει να αλλάξουν πολλά στο θέμα του market. όπως και να έχει, φέρει κάποια ωραία χαρακτηριστικά. Μου έκανε θετική εντύπωση η παρουσίασή του στο bbc: http://www.youtube.com/watch?v=Hy2QO-CTZYU ειδικά ο τρόπος με τον οποίο κλειδώνει/ξεκλειδώνει..όνειρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα