driftingcris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδες. Λοιπον, ειχα ενα pc (g33m-ds3r,p4 630, 2gb ram) και ειχα ενα θεμα με την εγγατασταση των windows(0x80070017). ανοιξα θεμα και μου ειπα οτι μαλλον εχει προβλημα η μητρικη(αλλο που δεν ηθελα να παρω μια σωστη) Πηρα λοιπον μια P5q deluxe, μαζι με εναν e8400. Ακομα το ιδιο προβλημα... Δοκιμασα 2 cd. Και τα 2 δουλεψαν σε αλλο pc(παλαιοτερα τουλαχιστον). στο 2ο σταδιο της εγγαταστασης, ξανα 0x80070017.... Στα xp, μετα το πρωτο restart μου βγαζει κατι σαν bsod, με αραβικα-κινεζικα-κατι παντως.... Δοκιμασα να αλαξω σκληρο, αλλα ξανα το ιδιο πραγμα. Τι γινετε ρε παιδια? Δεν ειχα pc 4 μηνες, και εδω κι 5 μερες εχω και δεν μπορω να το δουλεψω.... Υ.Γ. Δοκιμασα να περασω ubuntu. Αρχιζει να φορτωνει τα αρχεια, και μετα απο λιγο... μαυρη οθονη...
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Οι μνήμες και ο δίσκος είναι τα ίδια και στις δύο μητρικές; Τα έχεις τσεκαρισμένα από άποψη σταθερότητας/προβλημάτων;
driftingcris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ναι ηταν και στην g33 με τον 630, αλλα πιο παλια στην g33 ειχα εναν q6600, μαζι με αυτες τις μνημες και αυτον τον σκληρο και δεν υπηρχε προβλημα. Ο δισκος μεχρι πριν 3 μηνες στο Hdd sentinel ηταν μια χαρα(απο τοτε δεν δουλεψε) Τις μνημες ποτε δεν τις εκανα κανενα memtest. Δοκιμασα με ενα dimm μονο και παλι τα ιδια. Εκανα ενα clear cmos Μπας και ειναι απο καμια ρυθμιση-σκαλωμα της μητρικης αλλα τιποτα. (Παντος εμενα μου κανεις για σκληρος, αλλα δεν εχω αλλον, και μιας και δεν χρειαζομαι και πολυ χωρο, αν τελικα ειναι αυτος το προβλημα θα παρω εναν SSD.)
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τρέξε κανα memtest και κανα διαγνωστικό για το δίσκο να δούμε αν ευθύνεται κάτι απ' τα δύο. Τσέκαρε τις συνδέσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις, και τα CD σε άλλο σύστημα μήπως κάτι έχει παιχτεί.
driftingcris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον, εβγαλα μια απο τις ραμ, την οποια την ειχα σταμπαρει απο παλια οτι μαλλον δεν ειναι και στα καλα της, και εβαλα πανω εναν παλιο σκληρο 40Gb που ειχα και βουαλα! Ολα πηγαν καλα!
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ωραίος. Λογικά το βρήκες, δεν παίζει να 'ναι κάτι άλλο.
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ναι ρε μαν, αντελήφθην :Ρ Το δίσκο τον έβαλε για δοκιμαστική εγκατάσταση.
ninos30 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ναι ρε Απλά το τόνισα για να μην μείνει με τον 40αρη και σέρνεται το PC του!
driftingcris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 εε νταξ, για ssd με βλεπω τωρα. ποιον προτινετε? (p5q deluxe)
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Αφού δεν έχει ο δίσκος το πρόβλημα λέμε :Ρ
driftingcris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ναι το καταλαβα φιλος, αλλα λεω να βαλω εναν ssd πανω. Αξιζει λετε σε σατα 2? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320705 αυτος τι λεει?
driftingcris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 τα λεφτα ειναι του στυλ, οτι φθηνοτερο... για χωρο τωρα φανταζομαι οτι ο 30αρι δεν μου κανει γιατι μεσα θα εχω τα παντζουρια, το λολ και ενα mw2. αυτα. νομιζω παω για 60αρι. σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα