Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το τροφοδοτικό της υπογραφής μου. Το αγόρασα περίπου πριν 3 χρόνια. Μου εμφάνισε πρόβλημα με το κουμπί on/off και άλλαξα αγοράζοντας ένα ίδιο με την εγγύηση. Το καινούριο εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν ασχολήθηκα και απλα "επαιζα" το κουμπί μέχρι να λειτουργήσει και το είχα αφήσει έτσι. Σήμερα καθώς προσπαθούσα να αλλάξω μια ψύχτρα του επεξεργαστή και αφού είχα ξαπλώσει το κουτί, το κουμπί έφυγε εντελώς με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δώσω ρεύμα στο pc. Το πήγα στο πλαίσιο και σε ένα άλλο μαγαζί με σκοπό να μου το γυρίσουν στο on κι να το έχω μόνιμα έτσι. Αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα και το μόνο που μου πρότειναν είναι να παώ σε έναν ηλεκτρονικό μήπως μπορέσει να μου βάλει ένα καινούριο κουμπί.Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσω ή αν χρειάζεται να αλλάξω τροφοδοτικό, τι έχετε να προτείνετε για το pc της υπογραφής μου;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Κοίτα πόσο θα δώσεις αν πάρεις τώρα ενα 1000αρι? To να δώσεις 20 ευρώ για παραπάνω δν νομίζω να οσυ ζητήσουν πιστεύω πως αξίζει. Το θέμα είναι να ασχοληθεί κάποιος με κάτι τέτοιο...αν και πιστεύω πως θα βρείς.

Αν είναι κάτι εντός εγγύησης και παρουσιάσει το οτιδήποτε μη το ξανα αφήσεις όπως το δεύτερο τροφοδοτικό ;)

Δημοσ.

Θα παρω αυριο πρωι πρωι στο μαγαζι που το ειχα αγορασει μπας και γινεται ακομα τιποτα με την εγγυηση,αν και μετα απο 2-2,5 χρονια που το εχω δε νομιζω να βρω ακρη. Αλλιως παω κατευθειαν σε ηλεκτρονικο γιατι 160+ που ζητανε για 1000αρια αυτη τη στιγμη δεν τα διαθετω!

Ξερω οτι ηταν λαθος που δεν το κυνηγησα οταν επρεπε αλλα ας οψεται η βαρεμαρα να το τρεχω... :-(

Δημοσ.

Συνήθως η HEC δίνει αρκετά χρόνια εγγύηση. Αν έχεις την απόδειξη επέστρεψε το από εκεί που το αγόρασες.

Αν πάλι έχει λήξει η εγγύηση, νομίζω ότι αξίζει να ρωτήσεις κάποιον ηλεκτρονικό γιατί είναι δυνατό τροφοδοτικό.

Δεν πιστεύω να σε χρεώσει και τόσο πολύ.

Το on-off πως χάλασε; Το χρησιμοποιούσες τόσο πολύ;

Δημοσ.

Aληθεια ,το on/off του τροφοδοτικου γιατι το χρησιμοποιουσες τοσο πολυ?Συνηθως αυτο ειναι στο on.

Παρολαυτα το πολυ απλο ειναι να γινει μια παρακαμψη και να καταγηθει ο διακοπτης,αλλα επισης απλο ειναι να αντικατασταθει ο διακοπτης με ενα κοινο του εμποριου.Ολοιδιος διακοπτης εχει 1.5€

Αν θες βοηθεια και δεν τα καταφερνεις ,φωναξε

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι παλιοτερα οταν εκλεινα το pc επειδη φοβομουν τυχων υπερτασεις συνηθιζα να κλεινω και το τροφοδοτικο. Μετα την πρωτη αλλαγη του τροφοοδοτικου επειδη θεωρησα οτι αυτο εφταιγε που χαλασε, το εκλεινα μονο αν τυχαινε να μεταφερω το pc για καθαρισμο ή κατι αλλο. Στο πλαισιο πηγα ακριβως για να παρακαμψουμε τον διακοπτη και να το εχουμε μονιμα στο on αλλα μου ειπαν οτι δε μπορουν να κανουν κατι. Απ οτι ειδα εγγυηση πρεπει να δινει 2 χρονια αρα απ΄οσο θυμαμαι την εχω ξεπερασει. Θα το παω αυριο σε ηλεκτρονικο για να μη βαλω χερι και τα κανω χειροτερα.Σας ευχαριστω παντως παρα πολυ για τη βοηθεια!

Αληθεια το τροφοδοτικο να το λυσω και να παω ή να τους παω όλο το κουτι;

Και σημερα ολο το απογευμα ασχολιομουν με το cable managment αλλα μαλλον δεν το γλιτωνω... :fear:

Δημοσ.

Και εγω μονο το τροφοδοτικο πηγα τελικα. Η εγγυηση ειχε ληξει απο περυσι και τελικα κατεληξα σε εναν ηλεκτρονικο ο οποιος με 10ευρω το γεφυρωσε μονιμα στο on γιατι δε μπορουσε να του βαλει αλλο κουμπι. Το θεμα ειναι οτι ολα πλεον δουλευουν οπως πριν αρα ολα καλα!

Σας ευχαριστω όλους ξανα για το ενδιαφερον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...