balander10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Μετά από καμιά δεκαετία από την τελευταία μου αγορά τηλερόρασης (μια 29άρα Sony CRT ) σκέφτομαι να κάνω το άλμα στις νέες τεχνολογίες και να αγοράσω μια κανούργια LCD ή πλάσμα. Η τηλεόραση προορίζεται για ταινίες και σειρές μέσω USB κανέναν αγώνα κλπ. Δεν βλέπω πάρα πολύ αλλά όταν βλέπω θέλω να το απολαμβάνω ειδικά σε ταινίες. Το μπάτζετ θα είναι γύρω στα 500 (και λίγο πάνω δεν πειράζει). Απόσταση θέασης γύρω στα 3-3.5 μέτρα. Χωρίς να έχω γνώσεις από τηλεοράσεις το μάτι μου έπεσε σε http://www.skroutz.gr/s/1948758/Samsung-UE40EH6030.html?keyphrase=Samsung+UE40EH6030 http://www.skroutz.gr/s/445187/Panasonic-TX-P42UT50E.html Ποια είναι η γνώμη σας και μήπως θα μπορούσατε να προτείνετε κάτι καλύτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα έπαιρνα την 6030. Την έχω δει να παίζει και έχει πολύ καλή εικόνα και γενικά η Samsung έχει εξαιρετικό media player. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά πρώτα όμως και δες και μόνος σου τις εν λόγω τηλεοράσεις να παίζουν. Μπορεί να σου αρέσει η εικόνα της Panasonic περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balander10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ Κώστα την είδα κιόλας ωραία μου φαίνεται. 540 τιμή μου είπανε με δυο ζαυγαρια 3d δώρο. Μπορώ να την βρω και λίγο πιο φτηνά αλλά είναι γνωστός αυτός που έχει το μαγαζί οποτε χαλάλι του και με τo service θα είναι κύριος κλπ και πιθανότατα θα μου κόψει και κανά 20άρικο ακόμα όταν πάω να πληρώσω. Καμία ένσταση της τελευταίας στιγμής πριν την παραγγείλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Προχώρα ελεύθερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα