Zimbroghie Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδιά. Χρειάζομαι άμεσα βοήθεια!!! Είναι για δουλειά. Ζητήθηκε από κάπου(ούτε που ξέρω τι είναι), στους οικονομολόγους να στείλουν έγγραφα σε .doc ή pdf. Τα αρχεία αυτά είναι εκτυπωμένα από υπολογιστή σε χαρτί, αλλά δεν έχουμε την ηλεκτρονική μορφή. Έχω scanner, κάνω σάρωση αλλά βγάζει αυτά τα έγγραφα σε εικόνα και άμα πας να τα μετατρέψεις δεν αναγνωρίζει την γραφή, οπότε δεν μπορεί να γίνει η μετατροπή. Γίνεται να κάνουμε αυτή τη διαδικασία κάπως(δηλαδή αρχεία σε χαρτί μέσω σαρωτή να μετατραπούν σε μορφή .doc, κυρίως, και κάποια σε pdf) και πώς?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μόνο με το abby fine reader,έχει και για ελληνικά αλλά πρέπει να είναι τυποποιημένη γραφή, αν είναι γραμμένα με το χέρι το ξεχνάς.
Zimbroghie Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Είναι όλα από υπολογιστή. Αλλά κάτι σφραγίδες, υπογραφές και τέτοια θα τα μεταφέρει στο έγγραφο???
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Οι σφραγίδες και οι υπογραφές δεν έχουν δουλειά σε doc αν χρειάζονται θα τα κάνεις pdf από εικόνες.
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μην παιδεύεσαι με doc. Κάντα σε pdf να τελειώνεις. Το primo pdf (http://download.cnet.com/PrimoPDF/3000-18497_4-10264577.html) σου εγκαταστεί έναν pdf prider και μπορείς να στείλεις τις σκαναρισμένες εικόνες μέσω αυτού και να στου ετοιμάσει ένα ωραίο pdf.
Sirios8e Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μπορει να μου πει καποιος καποιο προγραμμα που να μετατρεπει το περιεχομενο μιας ιστοσελιδας (π.χ πως επισκευαζουμε κατι) σε μορφη pdf? Εχω δοκιμασει το 7-pdf website αλλα χωρις αποτελεσμα. Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε με το primo pdf και εκτύπωση της σελίδας στον pdf printer που δημιουργεί.
lexmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μπορει να μου πει καποιος καποιο προγραμμα που να μετατρεπει το περιεχομενο μιας ιστοσελιδας (π.χ πως επισκευαζουμε κατι) σε μορφη pdf? Εχω δοκιμασει το 7-pdf website αλλα χωρις αποτελεσμα. Ευχαριστω. Google Chrome και Print what you like πρόσθετο
Sirios8e Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Google Chrome και Print what you like πρόσθετο Στο mozilla δεν εγκαθειστατε αυτο το προσθετο? γιατι αυτος ο chrome ειναι λιγο βαρυς, η μηπως καποιο αλλο προγραμμα. Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί δεν δοκιμάζεις το primo που είπα παραπάνω και δεν περιορίζεται σε έναν browser;
lexmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ή βάζεις αυτό που σου είπε ο micos000 παραπάνω ή βάζεις το print pages to pdf του firefox να κάνεις τη δουλειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα