Spyro85 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδια! Εχω το εξης προβλημα... Εχω την C270 Logitech Web Cam και δεν την αναγνωριζει με τιποτα Οπως θα δειτε στην παρακατω εικονα στην 1 πριν το install λεει οτι ειναι μη συμβατη καμερα. Στην εικονα 2 βλεπετε πως το συστημα βλεπει την καμερα. Σαν συσκευη ηχου και σαν απλη συσκευη βιντεο. Προσπαθησα να κανω το Install αλλα παλι οταν ανοιγα το προγραμμα της Logitech δεν εβλεπε συνδεδεμενη καμερα. Εβαλα τους Drivers lws251 οπως και 231 και 225 Full που επισης δεν δουλεψαν Εψαξα στα Forum της logitech και ειδα οτι κι αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα αλλα δεν βρηκα καποια λυση. Οπως αυτο. forums.logitech.com/t5/Webcams/fusion-quickcam-video-not-recognized-by-pc-any-longer/m-p/371733#M67370 Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω πολυ.
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Αν χωρις να βαλεις drivers κλπ, ανοιξεις μια εφαρμογη που παιρνει εικονα απο την καμερα πχ skype, βλεπεις εικονα κανονικα?
Spyro85 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Οχι δεν δουλευει! Το μικροφωνο της καμερας δουλευει αλλα η καμερα οχι! δες παρακατω εικονα! Ευχαριστω για την απαντηση!
jim_p Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μα παραπανω αναγνωριζεται χωρις θαυμαστικο! Στην 1η συννημενη εικονα! Μηπως οι πολλες εναλλαγες driver και οι πειραματισμοι εκαναν τα πραγματα χειροτερα αντι καλυτερα?
triunfo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο προϊόν. Δε ξέρω τι παίζει.Δοκίμασα να κανω update drivers μέσα από αυτό το forum http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/25904 αλλά τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα