Προς το περιεχόμενο

Skroutz MyBIll Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Skroutz.gr τη δημοφιλή υπηρεσία σύγκρισης τιμών σε προϊόντα την ξέρετε όλοι, ώρα να μάθετε και το Skroutz MyBill τη νέα υπηρεσία του skroutz που αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει μια έρευνα αγοράς για τους καταναλωτές που επιθυμούν να αποκτήσουν νέο πρόγραμμα σύνδεσης για το κινητό τους τηλέφωνο.Μέσα από το Skroutz MyBill μπορεί κανείς να αναζητήσει το πιο κατάλληλο και οικονομικό για αυτόν πρόγραμμα συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας με βάση τις απαιτήσεις του σε κατανάλωση λεπτών ομιλίας, sms, internet αλλά και τη συσκευή που επιθυμεί με τελικό σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων. Για την ώρα η υπηρεσία δεν υποστηρίζει συμβόλαια καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Μεγάλη βοήθεια στο να βρει ο χρήστης τις ακριβείς του ανάγκες, προσφέρει η δυνατότητα ανάλυσης στατιστικών των κλήσεων που έχει πραγματοποιήσει, εφόσον ο χρήστης επιθυμεί να ανεβάσει στην υπηρεσία το αντίστοιχο αρχείο που δίνουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μηνιαίως μέσα από τις ιστοσελίδες τους.

Η κεντρική σελίδα του Skroutz MyBill αποτελείται από τρεις βασικές ενότητες

• επιλογή με βάση των αναγκών του χρήστη
  • επιλογή με βάση την μέχρι τώρα κατανάλωση
  • επιλογή με βάση την επιθυμητή συσκευή

Link.png Site: Skroutz MyBill Παρουσίαση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνεις, γενικά, με τις πλήρεις και ολοκληρωμένες παρουσιάσεις για ένα σωρό θέματα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, της αναζήτησης των προσφορότερων προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, θέλω να προσθέσω και το www.hapitel.gr που βρήκα πρόσφατα (είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις) και με βοήθησε στο να μάθω πολύ περισσότερα για το θέμα που με ενδιέφερε.

• Like 1

Πολύ ωραία παρουσίαση, συμφωνώ με τον φίλο άνωθεν... και επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του skroutz γιατί έχουν ένα πανέμορφο, εύχρηστο και χρήσιμο site (πράγμα που σπανίζει για τα Ελληνικά δεδομένα...) και +1 στο ότι δεν επαναπαύονται σε αυτό που ήδη έχουν αλλά ψάχνουν τρόπους να το αναβαθμίσουν...

Μπράβο!

• Like 3

ε καλά, οτι και να του βάλω παντα wind τα καλύτερα προγράμματα :D

Αυτο που εχω εγω παντως δεν το εχει

Κινητο σταθερο μοιραζονται 300 λεπτα σε ολους, απεριοριστα σταθερα, internet σπιτι, 350μβ ιντερνετ κινητο με 50 ευρω

εγω εχω απορια. με μπερδεψε λιγο βασικα η παρουσιαση.επειδη λεει οτι απευθυνεται σε ατομα που θελουν νεα συνδεση,ενω στην ιστοσελιδα της υπηρεσιας γραφει σχετικα με μειωση κτλπ της ηδη υπαρχουσας(οπως λογικα συμπεραινω) συνδεσης μου.τελικα,σε ποιο κοινο απευθυνεται και επισης ξεκαθαριζεται καπου επισημα αυτο?

Αναλυτική παρουσίαση αλλά τώρα όλοι στράφηκαν στα καρτοκινητά αφού λεφτά δεν περισσεύουν για πολλά έξοδα...

• Like 1

Αναλυτική παρουσίαση αλλά τώρα όλοι στράφηκαν στα καρτοκινητά αφού λεφτά δεν περισσεύουν για πολλά έξοδα...

Συμφωνώ οπότε να προτείνουμε το δύσκολο. Σύγκριση μεταξύ των πακέτων καρτοκινητής και πρόταση πιο απο τα άπειρα πακέτα που υπάρχουν συμφέρει ανάλογα με το βαλάντιο και τις απαιτούμενες υπηρεσίες του καθενός.

Πολύ καλό όντως.

Έκανα και εγγραφή για να μπορώ να εισάγω λογαριασμούς.

Το πρόβλημα είναι πως μου ζήτησε για την ολοκλήρωση της εγγραφής κινητό τηλέφωνο.

Είναι σοβαρή εκεί στο skroutz.gr, σιγά μην τους δώσω και το Α.Φ.Μ. μου.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πολυ καλη παρουσιαση! Μια πολυ καλη σελιδα ειναι το www.getaline.gr εκει εκανα την συνδεση που εχω τωρα. Κανει αναλυτικες συγκρισεις ολων των προγραμματων και το καλο ειναι ειναι οτι μπορεις να κανεις και την αιτηση online μεσα απο την σελιδα τους. ;)

• 2 μήνες μετά...

Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσε να μπει γενικά το skroutz και στο affiliate κομμάτι.... θα βοηθούσε πολύ και το ίδιο και εμάς τους affiliates με τις σελίδες που έχουμε (πχ. bonusdeals).

• 1 χρόνο αργότερα...

Μετά από τόσο καιρό θα περίμενε κανείς το skroutz my bill να έχει γίνει πασίγνωστο παρόλα αυτά δεν...

Αυτό που θάρεσε θα ήταν αν έδινα πρόσβαση στο my bill να μπει στο my account της vodafone πχ. και να μπαίνει κάθε μήνα να κοιτάει τον λογαριασμό. Να βγάζει το μέσο όρο από τους τελευταίους λογαριασμούς και να μου στέλνει σε μήνυμα στο email ποιο πρόγραμμα με συμφέρει με τα νέα δεδομένα

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...