PolonosJ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια !!! Επειδη εγω τραγουδαω βρισκω κατι βιντεο που ειναι σε καραοκε!!! Θελω οταν κανω ηχογραφηση να κανω mix την φωνη μου με την μουσικη ωστε να ακουγεται καθαρα!! Αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιο καλο προγραμμα και ευκολο στην χρηση Προσφατα βρηκα το Wavepad το οποια τα μιξαρα αλλα η φωνη μου πηγαινε πιο μπροστα και δεν ειχε καποια επιλογη να το ρυθμισω!! Αν εχετε κατι να προτεινετε περιμενω Ευχαριστω!!!
WoodSell3r Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, ένα βολικό πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για τέτοιες δουλειές είναι το audacity. Ρίξε μια ματια αν σε καλυπτει.
PolonosJ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το εψαξα φιλε αλλα εκει δεν εχει να μιξαρεις δυο αρχεια μαζι!!!
WoodSell3r Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Θυμαμαι που ειχα κανει μια μιξη αν και ζορικα, εχει αρκετα χρονια βεβαια, ισως δεν υπαρχει σε νεοτερες εκδοσεις...
Anxisfanis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εγώ δουλεύω το Sony acid που κάνει παπάδες. Πολύ κανάλι mix, φτιάχνει μέχρι και βίντεο κλιπ. Επαγγελματικό εργαλείο που όμως κάνει πολύ εύκολα πράγματα που ακούγονται δυσκολα
micos000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Στο Audacity γίνεται. Πρώτο φορτώνεις το ένα κανάλι και μετά κάνεις import το άλλο. Από το αριστερό μέρος του κάθε καναλιού μπορείς να αυξομοιώσεις την ένταση ή από το 'εργαλείο πορείας έντασης' (δίπλα στο μολύβι) να επεξεργαστείς την ένταση σε συγκεκριμένα σημεία. Αν θέλεις κάτι πιο επαγγελματικό, δες το Adobe Audition (πρώην Cool Edit Pro) ή το Sony Acid που λέει ο fanis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα