Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

ολιγον τι ασχετος,εχω κατεβασει και γραψει σε dvd δισκους αρκετες ταινιες με μορφη avi.οταν ομως παω να παιξω τις ταινιες σε dvd player για να τις δω στην τηλεοραση ,τοτε το dvd αλλες τις αναγνωριζει και τις παιζει κανονικα και αλλες οχι (βγαζει ενδειξη xvid erroR) .πιστευετε ειναι θεμα codec? αν ναι εχετε να μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο dvd player ωστε να αγορασω?διαφορετικα τι προδιαγραφες πρεπει να εχει ωστε να το ψαξω μονος ? ευχαριστω

Δημοσ.

Στις περισσότερες - αν όχι σε όλες - περιπτώσεις, το πρόβλημα οφείλεται σε αυτό που λες: Το συγκεκριμένο dvd player δεν υποστηρίζει την αναπαραγωγή, συμπιεσμένων με κάποιους συγκεκριμένους codecs.

Αν θέλεις να αναπαράγονται οι ταινίες σου στην αρχική τους μορφή, χωρίς να μπεις σε διαδικασία μετατροπών, σου προτείνω να ξεχάσεις την αναζήτηση άλλου dvd player και να στραφείς σε κάποιο media player με σκληρό δίσκο. Αν διαλέξεις το «σωστό», θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος, για να πέσεις σε video που δε θα υποστηρίζεται.

Δεδομένου δε, ότι οι τιμές τους (χωρίς το δίσκο προφανώς) αρχίζουν ακόμα και κάτω από €50, πιθανότατα θα σου έρθει πιο οικονομικά από κάποιο dvd player που θα υποστηρίζει τόσο μεγάλο φάσμα αρχείων (που δεν υπάρχει κιόλας, αλλά έτσι για την κουβέντα...)

Αν θέλεις πάντως μια προσωπική άποψη, για μια πολύ καλή επιλογή, σου προτείνω αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html

Το έχω εδώ και 4 μήνες και, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει αρχείο video ή ήχου το οποίο «αρνήθηκε» να παίξει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...