phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δε νομίζω ότι μπορούν να σου κάνουν τίποτα, εξάλλου μπορεί π.χ. να σου τύχαινε κάτι και να μη μπορούσες να πληρώσεις αν το παραλάμβανες με αντικαταβολή. Βέβαια εγώ δύσκολα θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία. Αν είχε έρθει το δέμα στην πόλη μου, λογικά θα το παραλάμβανα.
stamatinho Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δε νομίζω ότι μπορούν να σου κάνουν τίποτα, εξάλλου μπορεί π.χ. να σου τύχαινε κάτι και να μη μπορούσες να πληρώσεις αν το παραλάμβανες με αντικαταβολή. Βέβαια εγώ δύσκολα θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία. Αν είχε έρθει το δέμα στην πόλη μου, λογικά θα το παραλάμβανα. Και εμενα η θεση μου ειναι ιδιαιτερη λογο οτι ειμαι χρονια πελατης στο πλαισιο και ολα τα ηλεκτρονικα μου ειναι απο εκει και δε θα ηθελα να γινει κατι τετοιο.Τεσπα.Λοιπον παραλαμβανω και σας λεω εντυπωσεις.
stamatinho Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Kαλησπερα στα παιδια και παλι.Τελικα σημερα εβαλα τον ssd τον samsung και νιωθω λες και ειμαι στον παραδεισο .Format αστραπιαιο και επισης τα updates και bootarisma 8δευτερα.Eπισης πολυ καλη κατασκευη.Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει καλωδια μεσα και καλο ειναι να αγορασετε για οποιον σκοπευει να κανει αγορα του samsung.
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Χεχ, ωραίος, πραγματικά όταν βάζεις SSD νομίζεις ότι άλλαξες ολόκληρο σύστημα :Ρ Κανένας δε συνοδεύεται από καλώδια απ' όσο ξέρω.
cabdik Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 καλωδια εχουν οι μητρικες!!! οχι οι δισκοι!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Προφανώς υπάρχουν δίσκοι που συνοδεύονται από καλώδια. Intel retail box, kingston, samsung desktop set κτλ. Και δεν έχουν μόνο καλώδια αλλά και βίδες, brackets, κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα