Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στα παιδια.Εκανα φορματ το pc προχθες και εδω και 2 μερες εχω απελπιστει με εναν seagate 500ρι που εχω.Μου βγαζουν τα win7 μηνυμα οτι εχω προβλημα στο δισκο και πρεπει να κανω backup φυσικα μπαινω κανονικα μεσα αλλα για να το πεταξαν το μηνυμα ισως ειναι στα τελευταια του.Σκεφτομαι να παρω εναν ssd μπας και ηρεμησω γιατι τον seagate τον εχω μονο 1μιση χρονο και σκεφτομαι να τον εχω μονο για αποθηκευση γενικως.Ειμαι αναμεσα στον kingston v200 64gb και στον samsung 830 επισης 64 bg,θα ηθελα να ρωτησω αν με βολεψουν και αν αξιζει η αγορα kai ποιος απο τους 2 ειναι καλυτερος.Ο sdd θα χρησιμοποιηθει μονο για το λειτουργικο και drivers mobo και gpu και ισως κανα 2 προγραμματακια ελαχιστου μεγεθους,με λιγα λογια το πολυ να πιασω 50 gb,οποτε θελω να ρωτησω αν αξιζει να αγορασω διοτι το μπατζετ μου ειναι πολυ περιορισμενο η να στραφω σε hdd παλι?

Δημοσ.

Με λειτουργικό, updates, drivers και 1-2 προγραμματάκια, δεν παίζει να περάσεις τα 20-25GB, οπότε θα είσαι μια χαρά με τον 64άρη (που στην ουσία είναι ~59.5GB).

Δημοσ.

Τελικα παραγγειλα τον 830 απο πλαισιο στα 62 ευρω σε κανα 2 μερες θα τον εχω.Τωρα στη περιπτωση του φορματ ο τροπος που εχω ακουσει ειναι να κλεισω pc,να αποσυνδεσω hdd και να συνδεσω μονο τον ssd Και προχωρω στο φορματ και στην εγατασταση του λειτουργικου και οταν τελειωσω να ξανασυνδεσω τον hdd.Ειναι κατι που ξεχναω η λαθος?Επισης οι ssd exoyn drivers που πρεπει να περασω?(φανταζομαι πως οχι).

Δημοσ.

δεν σε προλαβα..!

θα σου ελεγα, αν μπορουσες, καλυτερα να επαιρνες 128gb. δεν συμφερει ο 64αρης απο πολλες αποψεις. και απο τιμη, και απο χωρητικοτητα, και απο επιδοσεις..!!

μαλιστα ο V200+ 120gb ηταν προσφατα σε προσφορα 75€..!!

Δημοσ.

87 ευρω τον βρηκα αυτον που λες φιλε αλλα μαζι με μεταφορικα και κανα 2 καλωδια που θα παρω γιατι δεν ξερω αν εχει μεσα ο σκληρος θα μου φτασει 100σταρικο ισως αν εκανα κανα μηνα υπομονη να τον επαιρνα αλλα δε ξερω αν ειναι ακομα αυτη η τιμη.Οταν λες απο πολλες αποψεις τι εννοεις?Εγω κανα 40ρι gb θα πιασω μαζι με το fifa 13 που ειναι 6 gb και ειναι οτι πιο μεγαλο θα υπαρχει απο αρχειο μονο του.Οσον αφορα τις επιδοσεις αναφερεσαι στον samsung σαν ssd η σε κατι αλλο?

Δημοσ.

οντως τοσο εχει κανονικη τιμη. ομως αν εχεις το νου σου, θα πετυχεις καποιον σε προσφορα. πριν λιγες μολις μερες, οπως σου ανεφερα, ο Kingston V200+ 120gb ειχε βγει προσφορα στο U, €75.

οσον αφορα τις επιδοσεις, αναφερθηκα γενικα. ισχυει για ολους!! οι 60-64gb δεν εχουν τις επιδοσεις των μεγαλυτερων..!!

Δημοσ.

οντως τοσο εχει κανονικη τιμη. ομως αν εχεις το νου σου, θα πετυχεις καποιον σε προσφορα. πριν λιγες μολις μερες, οπως σου ανεφερα, ο Kingston V200+ 120gb ειχε βγει προσφορα στο U, €75.

οσον αφορα τις επιδοσεις, αναφερθηκα γενικα. ισχυει για ολους!! οι 60-64gb δεν εχουν τις επιδοσεις των μεγαλυτερων..!!

Απλα τωρα τον παραγγειλα απο χθες.Σιγουρα θα με βολευε μεγαλυτερος να περασω και 2-3 παιχνιδακια (δε ξερω αν θα δω διαφορα φυσικα) αλλα μονο λογο μεγεθους,τωρα αν μιλαμε για 1-2 δευτερολεπτα διαφορα μεταξυ τους "klain",παντως ειδα να bootari ενας το pc του με τον 64ρι σε 10-12 δευτερα και εμεινα..τωρα σε μενα κανει το boot 1 λεπτο ,παραδεισος θα μου φαινετε.2ο sdd μελοντικα δεχεται ετσι?

Δημοσ.

Πάντως την παραγγελία μπορείς να την ακυρώσεις, δε σε δεσμεύει κανείς.

Σε περιπτωση που εχει φυγει το πακετο που μαλλον σημερα πρωι εφυγε απο αθηνα και δε παω να το παρω τι γινεται?Η παραγγελια εγινε απο πλαισιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...