CastorTroy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Έχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα να προτείνεις;
CastorTroy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Στο speccy μου βγάζει μόνο θερμοκρασίες cpu και motherboard οι οποίες ειναι 50-60 βαθμους. Στην καρτέλα graphics δεν δείχνει καμία θερμοκρασία.
άδικος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 gpu-z & αν δε λέει τίποτα εκεί μη το πιλατεύεις. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα σου.
CastorTroy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 gpu-z & αν δε λέει τίποτα εκεί μη το πιλατεύεις. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα σου. Αν δεν είναι αυτό και μου έβρισκες ποιο είναι δεν θα σε ξεχνούσα στη γιορτή σου
CastorTroy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 GPU temperature στο GPU-Z 54-60 βαθμοί by the way...
άδικος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν εννοούσα πως το πρόβλημα σου δεν είναι στις θερμοκρασίες. Απλά μην σε απασχολεί η λανθασμένη ένδειξη στα προγράμματα. Πάντως 50-60 είναι νορμάλ για φορητό. Λίγο τσιμπημένες για την εποχή αλλά αν max είναι 60 τότε δεν είναι εδώ το πρόβλημα σου.
Antwni Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 γιατί δεν κάνεις memtest?? το occt το δοκίμασες??Στην καρτέλα power supply βάλε 20 λεπτά και την ανάλυση της οθόνης σου...και τικάρεις μετά fullscreen...
CastorTroy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 γιατί δεν κάνεις memtest?? το occt το δοκίμασες??Στην καρτέλα power supply βάλε 20 λεπτά και την ανάλυση της οθόνης σου...και τικάρεις μετά fullscreen... Έτρεξα το OCCT με τις ρυθμίσεις που μου είπες. Σχετικό image: Και τις τρεις φορές που το έτρεξα, ακριβώς 1 λεπτό αργότερα, έσβησε η οθόνη και μόλις άναψε ξανά μου έβγαλε στο occt την διαδικασία ως user cancelled και μου ανέφερε αυτά τα αποτελέσματα:
Antwni Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό...ας απαντήσουν οι πιο ειδικοί... Για πηγαινε στην καρτέλα cpu occt και βάλε εκεί ένα 10λεπτο...λογικά θα τρέξει...
CastorTroy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Παρατήρησα ένα μοτίβο που ίσως βοηθήσει. Αν απενεργοποιήσω τον υπολογιστή, αφού τον ξανανοίξω θα συμβούν περίπου 3 επανεκκινήσεις μέσα στην πρώτη ώρα και η επόμενη, αν γίνει, θα συμβεί αρκετές ώρες μετά. Αν όμως κλείσω το λάπτοπ μέσω αδρανοποίησης, δεν βλέπω να γίνεται καμία επανεκκίνηση αφού το ξανανοίξω. Αν κάποιος ξέρει τι μπορεί να σημαίνει αυτό, ας δώσει τα φώτα του...
lazurell Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, ειδικά τον φίλο που είχε το πρόβλημα, αν έχουμε λύση για τις επανεκκινήσεις. Δεν ανοίγω νέο θέμα αφενός μήπως δει το μήνυμα ο castortroy και έχει κάποια λύση, και αφετέρου διότι έχω το ίδιο θέμα στο ίδιο μοντέλο φορητού. Και εγώ είχα θέμα υπερθέρμανσης, έκλεινε το μηχάνημα και ήθελε πέντε λεπτά για να το ανοίξω ξανά. Οπότε χθες το άνοιξα και καθάρισα τον ανεμιστήρα. Έκτοτε από θερμοκρασία είναι μια χαρά αλλά έχει κάνει μέχρι τώρα πέντε φορές επανεκκίνηση σε περίπου οχτώ ώρες λειτουργίας, χωρίς μπλε οθόνη. Να έκανα κάτι εγώ, αν και ήμουν πολύ προσεκτικός; Η πάστα του επεξεργαστή ήταν ξεραμένη και θα βάλω νέα από δευτέρα, να είναι αυτό; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
cinquis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Γνωμη μου παντα...Πιστευω οτι ειναι θεμα τρανσιστορ ισχυος καπου στην καρτα γραφικων..Θερμοκρασια GPU δεν μπορει να ειναι 0 με την καμια εστω κατι επρεπε να γραφει αλλα 0 ?? αυτο συνεπαγεται οτι ο αισθητηρας δεν λειτουργει η δεν εχει επικοινωνια με την καρτα. Αρα η στο κυκλωμα του αισθητηρα εχει γινει λαλακια η καπου κοντα στη μνημη. Τωρα κατι αλλο που μπορει να ειναι αν το φυσηξες με πολυ δυναμη (διαβασα στο πρωτο ποστ οτι το φυσηξες με πεπιεσμενο αερα) αρα πολυ πιθανο να ξεκολησες κατι..Με το που ανοιξεις το lap κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο ο υπολογιστης μου --> διαχειρηση --> προβολη συμβαντων --> δες τι σε λεει σαν συμβαν και ποσταρε εδω Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, ειδικά τον φίλο που είχε το πρόβλημα, αν έχουμε λύση για τις επανεκκινήσεις. Δεν ανοίγω νέο θέμα αφενός μήπως δει το μήνυμα ο castortroy και έχει κάποια λύση, και αφετέρου διότι έχω το ίδιο θέμα στο ίδιο μοντέλο φορητού. Και εγώ είχα θέμα υπερθέρμανσης, έκλεινε το μηχάνημα και ήθελε πέντε λεπτά για να το ανοίξω ξανά. Οπότε χθες το άνοιξα και καθάρισα τον ανεμιστήρα. Έκτοτε από θερμοκρασία είναι μια χαρά αλλά έχει κάνει μέχρι τώρα πέντε φορές επανεκκίνηση σε περίπου οχτώ ώρες λειτουργίας, χωρίς μπλε οθόνη. Να έκανα κάτι εγώ, αν και ήμουν πολύ προσεκτικός; Η πάστα του επεξεργαστή ήταν ξεραμένη και θα βάλω νέα από δευτέρα, να είναι αυτό; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Φυσικα μπορει να ειναι αυτο...Τα cpu (αν ειναι ρυθμισμενο απο το bios) με το που φτασουν σε καποιους βαθμους σβηνουν για να μην ψηθουν οι λογοι της υψηλης θερμοκρασιας ειναι η κακη παστα να μην παταει καλα το φουρφουρι σκονες χνουδια κατσαριδες και το overclock
coolerman Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 έχεις toshiba λάπτοπ λογικά;;. ΑΝ σού κάνει επανεκκινήσεις στα ξαφνικά ένας είναι ο "φταίχτης" nec-tocin(πυκνωτής) πού βρίσκεται στο από κάτω μέρος του socket σου. είναι γνωστό το πρόβλημα που είχε η toshiba με αυτό το chipaki με επανεκκινήσεις http://postimg.org/image/fzyf4xyj7/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα