Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα , οντας φοιτητης στο Ρεθυμνο , και αφου πηγα και κανονισα και τα ρευματα θα παω απο βδομαδα κανω αιτηση για ιντερνετ .

Το ερωτημα μου ειναι το εξης , ποια εταιρια συμφερει καλυτερα σκεφτομουν για 8αρα και σταθερα μεσα στο πακετο , κινητα οχι η εστω πολυ λιγα τι θα μου προτεινατε??

Ευχαριστω

Δημοσ.

εγω απλα θα πω δυο πραγματα.α.προσεχε γιατι μερικες εταιρειες οταν λενε φοιτητικο εννοουν ιντερνετ απο τον παροχο πχ Hol και τηλεφωνο απο τον οτε οποοτε βγαινει πιο ακριβο.πχ η Hol ξερω οτι το κανει ετσι.καλη προσφορα νομιζω σε φοιτητικο εχεικαι η forthnet και ειναι εξολοκληρου στο ιδιοκτητο full llu δηλαδη και οχι shared.εχει ανοιχτει και παρομοιο θεμα για φοιτητικο ιντερνετ αμα το ψαξεις.

Δημοσ.

Και εγώ θα σου πρότεινα να ψάξεις για φοιτητικό forthnet που είναι φτηνό . Εάν θες και κινητά κάτι παίζει με το φοιτητικό πάσο και κάρτα στην vodafone. Ψάξε και αυτό.

Δημοσ.

απλα προσεχε μην σου πουν για Shared llu(μεριζομενο βρογχο) και μετα θες και οτε και τρεχεις.η Hol παλια εδινε shared πχ στο φοιτητικο το οποιο ειναι βλακεια αφου στο τελος βγαινει πιο ακριβα απο οτι μια κανονικη συνδεση.μονο φοιτητικο δεν ειναι αυτο

Δημοσ.
απλα προσεχε μην σου πουν για Shared llu(μεριζομενο βρογχο) και μετα θες και οτε και τρεχεις.η Hol παλια εδινε shared πχ στο φοιτητικο το οποιο ειναι βλακεια αφου στο τελος βγαινει πιο ακριβα απο οτι μια κανονικη συνδεση.μονο φοιτητικο δεν ειναι αυτο

Πολύ σημαντικό αυτό γιατί η ουσία του φοιτητικού είναι οι χαμηλές τιμές. Εάν είναι να βάλεις hol και να έρθει πιο ακριβό δεν λέει..

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις και Cyta 8Mbps 2Play που έχει φοιτητική προσφορά. Έχει πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση από τη HOL και οι υπηρεσίες της είναι πολύ ικανοποιητικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...