aether Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 πριν κανα χρονο και κατι εκανα συνδεση χολ..για 5-6 μηνες το μοντεμ κλειδωνε στα 19-20mb, κατεβαζα με 1,8-1,9 και ανεβαζα με 0,8-0,9..πριν απο κανα μηνα που το τσεκαρα παλι το μοντεμ κλειδωνε στα 7 και κατεβαζω με 600-650kb και ανεβαζω με 500-600kb.Πριν παρουσιαστουν αυτες οι χαμηλες ταχυτητες ειχε υπαρξει καποιο προβλημα με την γραμμη και το αναφερω μηπως παιζει καποιο ρολο..το προβλημα ηταν οτι η γραμμη κοβοταν ξαφνικα για 5-6-8 ωρες και επανερχοταν για 1-2 ωρες και αντε παλι τα ιδια.Το προβλημα αυτο κρατησε για 20-25 μερες με την χολ να μου λεει οτι ειναι προβλημα του οτε(τουλαχιστον δεν με χρεωσανε για ενα μηνα,κατι ηταν και αυτο).καποιος γνωστος μου τεχνικος ειπε ισως οτι η γραμμη ηταν στον "αερα" δεν "παταγε"πουθενα και για αυτο χανονταν και επανερχονταν,μαλλον καποια ορολογια γνωστη στους δυκτιαδες,εγω δεν το πολυκαταλαβα .Οταν λυθηκε το προβλημα,χωρις να μου πουνε βεβαια πως προηλθε αυτο,το κακο ηταν οτι δεν καθησα να τσεκαρω τις ταχυτητες για να ημουν σιγουρος οτι οι χαμηλες ταχυτητες προηλθαν απο εκει. Απο εποικοινωνια με την χολ μου ειπαν οτι οντως οι ταχυτητες ειναι χαμηλες και θα στειλουν τεχνικο αλλα λογω καποιων υποχρεωσεων το ακυρωσα το ραντεβου αυτο,θα κανονισω νεο ραντεβου απο βδομαδα.Στο σπιτι εχω σε μια πριζα το τηλεφωνο με φιλτρο και σε αλλη πριζα το καλωδιο με φιλτρο που καταληγει στο ρουτερ. Πληρωνω για 24αρα συνδεση και εχω ταχυτητες 6αρας αυτη τη στιγμη. Μπορει καποιος γνωστης απο εσας να πιθανολογησει τι ισως μπορει να συμβαινει,ωστε να γνωριζω καποια πραγματα για να μιλησω καλυτερα με τον τεχνικο που θα ερθει? Μη μου πει πχ φταινε τα καλωδια στο σπιτι(που παρεπιπτοντως τα εχω αλλαξει και αυτα,ειναι καινουργια). Η αποσταση που εχω απο το dslam ειναι 700-800 μετρα το πολυ. Report ADSL Status Connection Status Connected Upstream Rate (Kbps) 621 Downstream Rate (Kbps) 7031 Upstream Margin 10 Downstream Margin 9 Trained Modulation ADSL_2plus LOS Errors 0 Downstream Line Attenuation 20 Upstream Line Attenuation 8 Peak Cell Rate 1464 cells per sec CRC Rx Fast 0 CRC Tx Fast 0 CRC Rx Interleaved 5 CRC Tx Interleaved 2 Path Mode Interleaved DSL Statistics Near End F4 Loop Back Count 0 Near End F5 Loop Back Count 0
h4ck Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 που εισαι? το 'παθε και φιλος gamer και πηγε πισω στον οτε
aether Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 απο φθιωτιδα ειμαι..το κακο ειναι οτι εδω στην περιοχη μονο χολ και οτε εχει και οτε δεν θελω να ξαναπαω λογω τιμων
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 αν δνε πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις κατανεμητη περιμενεις να ερθει η Hol να κανει μετρηση.επισης ελπιζω να εννοεις splitter πριν το ρουτερ και οχι φιλτρο που γραφεις.πριν το ρουτερ μην βαλεις τιποτα αφου ειναι μονος του στην τηλεφωνικη πριζα.
veteranos123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Στο σπιτι εχω σε μια πριζα το τηλεφωνο με φιλτρο και σε αλλη πριζα το καλωδιο με φιλτρο που καταληγει στο ρουτερ. Αυτό είναι λάθος.Το καλώδιο που πάει από την πρίζα στο modem δεν πρέπει να έχει φίλτρο.Δοκίμασε χωρίς φίλτρο και πες μας.
spyros1981 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 καλημερα παιδια.εχω και εγω προβλημα με ταχυτητες στην hol.δεν παει με τιποτα πανω απο 12MBPS download και 0.7 upload.εχω παρει την εταιρεια τους ζητησα να κανουν επανεκιννηση της γραμμης αλλα τιποτα.εχω κανει restart το μοντεμ το εχω βγαλει και ξαναβαλει μετα απο λιγη ωρα στην πριζα παλι τιποτα.εχω τσεκαρει για ιους ειναι πεντακαθαρο το pc(αλλωστε προερχεται απο format) εχετε κατι να προτεινετε?
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 καλημερα παιδια.εχω και εγω προβλημα με ταχυτητες στην hol.δεν παει με τιποτα πανω απο 12MBPS download και 0.7 upload.εχω παρει την εταιρεια τους ζητησα να κανουν επανεκιννηση της γραμμης αλλα τιποτα.εχω κανει restart το μοντεμ το εχω βγαλει και ξαναβαλει μετα απο λιγη ωρα στην πριζα παλι τιποτα.εχω τσεκαρει για ιους ειναι πεντακαθαρο το pc(αλλωστε προερχεται απο format) εχετε κατι να προτεινετε? αν συγχρονιζεις στα 12mbps/1 mbps ε ναιδνε θα παει παραπανω.γραψε μας τα χαρακτηριστικα του ρουτερ.ειναι μεχρι 24 mbps δενειναι 24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα