Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας :) έχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το θέμα SATAII και SATAIII ποιο συγκεκριμένα... Έχω μητρική που δέχεται σκληρό SATAII και θα ήθελα να αγοράσω έναν SATAIII και να τον συνδέσω σε αυτή... Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει τρόπος να συνδέσω τον SATAIII σκληρό στην θύρα SATAII της μητρικής μου. (Θέλω να αγοράσω sata3 για τυχόν μελλοντικής αναβάθμισης μητρικής) ;) .. Ευχαριστώ θερμά όλους :)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καμιά μετατροπή το ίδιο βύσμα έχουν και είναι και συμβατά απλά θα δουλεύει με ταχύτητα sata2 και όχι 3,το μόνο που έχεις να προσέχεις είναι αν θες δίσκο στα 3gb και πάνω,αλλά είναι άσχετο με το sata αυτό.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι κανέναν μετατροπέα, ο Sata3 σκληρός κουμπώνει κανονικά πάνω σε μητρική με Sata2 θύρες. :-D

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Τι να προσέξω σχετικά με τα 3gib και πάνω :) μήπως δηλαδή τον ρυθμό ανανέωσης? αν δεν κάνω λάθος η SATAII έχει 3gib/s ενώ η SATAIII 6gib/s :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Τι να προσέξω σχετικά με τα 3gib και πάνω :) μήπως δηλαδή τον ρυθμό ανανέωσης? αν δεν κάνω λάθος η SATAII έχει 3gib/s ενώ η SATAIII 6gib/s :)

Δεν έχει σχέση , εξάλου μαρκετίστικο κόλπο είναι. Η Sata ΙΙ δεν προκαλεί το φαινόμενο του bottleneck στους sata ΙΙΙ δίσκους λόγω ότι δεν πιάνουνε ταχύτητες πάνω από τις ταχύτητες που προσφέρει η SATA II. Μόνο εάν βάλεις SSD έχει ουσιαστικό νόημα(Που με sata II και SATA III ssd έχεις το φαινόμενο του Bottleneck).

Δημοσ.

Οκ κατάλαβα ευχαριστώ... Α εγώ τώρα επειδή είναι σχετικά παλιός αυτός που έχω (περίπου του 2008) πως μπορώ να δω τι σκληρό έχω εννοωντας το μοντέλο και το sata για να ξέρω άμα είναι και έχω sata2 (αν και μου φαίνεται πολύ αργός για σατα2) να μείνω σε αυτόν (είχα ψάξει στο ιντερνετ για αυτό αλλά είναι παλιός και δεν πολύ βρήκα πληροφορίες)

Δημοσ.

Οκ κατάλαβα ευχαριστώ... Α εγώ τώρα επειδή είναι σχετικά παλιός αυτός που έχω (περίπου του 2008) πως μπορώ να δω τι σκληρό έχω εννοωντας το μοντέλο και το sata για να ξέρω άμα είναι και έχω sata2 (αν και μου φαίνεται πολύ αργός για σατα2) να μείνω σε αυτόν (είχα ψάξει στο ιντερνετ για αυτό αλλά είναι παλιός και δεν πολύ βρήκα πληροφορίες)

Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα που κοιτάει τα στοιχεία του υπολογιστή σου (speccy,aida64 κ.λ.π) και πόσταρε μας ένα Screenshot εδώ. Το ότι είναι αργός πώς το συμπέρανες? αργεί ο υπολογιστής ή?

Υ.Γ. Το Speccy είναι free :)

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα που κοιτάει τα στοιχεία του υπολογιστή σου (speccy,aida64 κ.λ.π) και πόσταρε μας ένα Screenshot εδώ. Το ότι είναι αργός πώς το συμπέρανες? αργεί ο υπολογιστής ή?

Υ.Γ. Το Speccy είναι free :)

Αυτες ειναι οι πληροφοριες για τον σκληρο δισκο... Δεν το εχω σιγουρο οτι θα αλλαξω σκληρο αφου στο κατω κατω δεν μου περισευουν τωρα λεφτα ολα αυτα τα ρωταω για μελλοντικους λογους... Δεν ειναι αργος ο σκληρος. Απλα τον συγκρινα με εναν σατα2 και εβγαλα το συμπερασμα οτι ειναι αργος για 3gb/s ;) . Ευχαριστω για το προγρμα :)

ΥΓ: Πως μπορω να ανεβασω foto εδω?? τα δοκιμασα ολα αλλα δεν την ανεβαζει

Δημοσ.

Πατάς το κουμπάκι "περισσότερες επιλογές" που είναι κάτω από τον χώρο γραφής, και μετά πάλι κα΄τω από αυτόν τον χώρο θα εμφανιστεί κουμπάκι επισύναψης αρχείων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...