pagratios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τις τελευταίες 2 μέρες ξαφνικά παγώνει από το πουθενά. Εκεί που τον έχω ανοιχτό ξαφνικά δεν κουνιέται τίποτα και θέλει επανεκκίνηση χειροκίνητα. Όμως δεν συμβαίνει πάντα χθες για παράδειγμα τον είχα ανοιχτό πόση ώρα χωρίς πρόβλημα και σήμερα μου το έχει κάνει 3 φορές συνεχόμενα και τελικά μπήκα από τα ubuntu να δω μήπως δεν φταίει το λειτουργικό. Αλλά προς το παρών είμαι εντάξει. Ξέρετε τι θα μπορούσε να φταίει? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2012 από pagratios
pagratios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ΤΟ έκανε και στα ubuntu τελικά και μετά πήγα να κάνω επαναφορά συστήματος με το cd του true image acronis και κόλλησε και εκεί. Μάλλον πρέπει να είναι hardware αν και το overclock το έχω κοντά σε αυτές τις τιμές 2 χρόνια τώρα. Αλλά μπορεί με τον καιρό να τα παίζει και να θέλει κατέβασμα.
h4ck Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 overclock? μηπως εχουν ανεβει οι θερμοκρασιες? τις ελεγξες?
pagratios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Θερμοκρασίες είναι πολύ καλές έχω την thermalright 120 και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε full load φτάνει τους 55.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Stress tests? Ολα οκ? Quick 'n dirty λυση, τα επαναφερεις ολα στα default και βλεπεις εαν συνεχιζεται το προβλημα, οποτε πιθανοτατα εχεις προβλημα hardware και οχι overclocking.
h4ck Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 και παγωνει το video? δεν κουνιεται ποντικι κτλ? γινεται να τα παιξει και να κανει τετοια η γραφικών? υπαρχει ενα multimeter που τεσταρει vga
pagratios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τα είδα τα test και δεν είχα θέμα. Τα έβαλα default και άνοιξε κανονικά και τώρα το κατέβασα στα 2.6 από 2,8 που το είχα. Τώρα θυμήθηκα ότι παλίοτερα το είχα 3,1 και το κατέβασα μετά από 2 χρόνια στα 2,8 οπότε μάλλον πρέπει να αρχίσω να κοιτάω για καινούριο σύστημα πριν περάσουν 2 χρόνια. Βασικά τώρα έπαθε αυτό που λέω σε αυτό το thread αλλά με το kmplayer όχι με το mpc-hc
pagratios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Έριξα τον συγχρονισμό στα 2,1 που είναι τίποτα. Κόλλησε μετά από πολύ ώρα και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Θα τρέξω ξανά τα stress program να δω τι γίνεται
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 δοκίμασε το occt.το psu Πρόβλημα μητρικής μου βρομάει
pagratios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Θα τρέξω το psu τεστ (πως ακριβώς το ελέγχει?) Αν και τώρα που έβγαλα την κάρτα γραφικών και την ξαναέβαλα είναι κομπλέ προς το παρών και έχω τρέξει διάφορα τεστ πλην από αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα