Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αλλαγή του επεξεργαστή μου με έναν νεότερης τεχνολογίας.

Δεν με ενδιαφέρουν τα usb3-sata3-χαμηλώτερη κατανάλωση, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η απόδοση στα games και μόνο αυτό.

To σύστημα μου αποτελείτε από μητρική rampageII extreme, gtx 580, corsair dominator 6gb και την CPU ι7 920 C την οποία την έχω στα 3.6 και με το turbo mode πάει στα 3.8

Ειδικά αν κάποιος έχει κάνει αυτή ή παρόμοια αναβάθμιση θα με βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οχι φιλε δεν αξιζει δεν θα δεις καμια διαφορα στην καθημερινη χρηση και στα παιχνιδια γενικα, και απο την στιγμη που δεν σε απασχολει η καταναλωση μενεις οπως εισαι.

(πρωην κατοχος ι7 920)

Δημοσ.

βάλε νεράκι, εάν είναι D0 πάνε την στα 4.4 εάν C0 πάνε την στα 4 με 4.2 και θα είσαι τα ίδια και (θεωρητικά) καλύτερα (λέμε τώρα)

Δημοσ.

οταν λες νερακι μονο custom φανταζομαι γιατι ο αερας ειναι καλυτερος απο τα ετοιμα watercool σε αυτο το chipaki

Δημοσ.

Στα παιχνίδια δεν θα δεις καμιά διαφορά. Σε πολυνηματικές εφαρμογες ο 920 παίζει να είναι καλύτερος :)

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αλλαγή του επεξεργαστή μου με έναν νεότερης τεχνολογίας.

Δεν με ενδιαφέρουν τα usb3-sata3-χαμηλώτερη κατανάλωση, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η απόδοση στα games και μόνο αυτό.

To σύστημα μου αποτελείτε από μητρική rampageII extreme, gtx 580, corsair dominator 6gb και την CPU ι7 920 C την οποία την έχω στα 3.6 και με το turbo mode πάει στα 3.8

Ειδικά αν κάποιος έχει κάνει αυτή ή παρόμοια αναβάθμιση θα με βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ

Έχεις πολύ καλό μηχάνημα δεν υπάρχει λόγος για αναβάθμιση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Ο προβληματισμός για αναβάθμιση μου προέκυψε λόγω του παιχνιδιού που παίζω τελευταία, του GW2.

Έκανα ένα τεστ με δύο παιδιά που έχουν καινούριες cpu, ο ένας ι7 3770Κ με GTX 480 και ο άλλος ι5 3570Κ με ati HD 7850 και ενώ εγώ έχω καλύτερη κάρτα γραφικών απο αυτούς, στο ίδιο ακριβώς σημείο με ίδια ανάλυση και ρυθμίσεις μετρούσαμε το fps και εγώ είχα πολύ λιγότερα από αυτούς. Εγώ είχα 55 fps και αυτοί είχαν 110 fps ο ένας και 80 fps ο άλλος. Δεν θα το έκανα καν θέμα αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι στις open pvp world περιοχές αναγκάζομαι να κατεβάζω αρκετά τις ρυθμίσεις των γραφικών για να μπορέσω να παίξω κανονικά γιατί αλλιώς λόγω τις πολυκοσμίας τα fps μου πέφτουν στα 20 και είναι λίγο δύσκολο να παίξεις pvp σε αυτά τα frames.

Υποθέτω λοιπόν ότι φταίει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Ο προβληματισμός για αναβάθμιση μου προέκυψε λόγω του παιχνιδιού που παίζω τελευταία, του GW2.

Έκανα ένα τεστ με δύο παιδιά που έχουν καινούριες cpu, ο ένας ι7 3770Κ με GTX 480 και ο άλλος ι5 3570Κ με ati HD 7850 και ενώ εγώ έχω καλύτερη κάρτα γραφικών απο αυτούς, στο ίδιο ακριβώς σημείο με ίδια ανάλυση και ρυθμίσεις μετρούσαμε το fps και εγώ είχα πολύ λιγότερα από αυτούς. Εγώ είχα 55 fps και αυτοί είχαν 110 fps ο ένας και 80 fps ο άλλος. Δεν θα το έκανα καν θέμα αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι στις open pvp world περιοχές αναγκάζομαι να κατεβάζω αρκετά τις ρυθμίσεις των γραφικών για να μπορέσω να παίξω κανονικά γιατί αλλιώς λόγω τις πολυκοσμίας τα fps μου πέφτουν στα 20 και είναι λίγο δύσκολο να παίξεις pvp σε αυτά τα frames.

Υποθέτω λοιπόν ότι φταίει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Θερμοκρασίες?

Δημοσ.

Η θερμοκρασία της CPU όταν παίζω το παιχνίδι ανεβαίνει γύρω στους 65 με μια αερόψυκτρα ASUS Triton (idle 34).

Της vga η θερμοκρασία ανεβαίνει μέχρι 82 με το MSI ufterburner που το βλέπω και δεν είναι OC. Gainward GOOD edition είναι.

Αυτό με τον SSD παίζει το σενάριο? Λέτε δηλαδη να έχω διαφορά στα frames με έναν ssd?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...